Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vive Minu Lay-on Klitorisvibraattori var 1

Vive Minu Lay-on Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Haluatko nauttia tuotteesta, joka on sekä tehokas että todella elegantti?

Upea Vive Minu Lay-on Klitorisvibraattori on muotoilultaan ainutlaatuinen, ja se stimuloikin klitoriksen lisäksi koko vulvan aluetta todella ihanasti.

Aseta tämä silkinpehmeä silikonivibraattori paikalleen häpyhuulten väliin ja anna Minun hyväillä sinut nautinnon huipulle. Sen tehokas moottori kiihottaa sinua laajalta alueelta samalla kun sen värisevä kärki stimuloi klitoristasi.

Vibraattorin muoto mahdollistaa sen käytön myös ilman käsiä, jolloin voit tehdä niillä mitä haluat samalla kun Minu tyydyttää sinut täysin.

Käytä sitä kiihottaviin soololeikkeihin tai kutsu kumppanisi leikkiin mukaan. Leikkikää yhdessä vibraattorin kymmenellä värinäasetuksella ja löytäkää suosikkinne.

Minu on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. 100 minuutin latauksella saat 70 minuuttia nautinnollista leikkiaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Harmi - olin niin pettynyt!
Anonymous - 12. aug. 2018
Erittäin mukava muotoilu ja materiaali. Paljon tärinätoimintoja, mutta sitten se myös pysähtyy siihen, huomaan, että se ei toimi lainkaan tai toimi sen puolesta, mitä sen pitäisi. Siinä on tärinää siivissä, keskellä ja dyynissä ja siellä on painetta. Kunnes sitä alkaa käyttää. Mitään ei tapahdu, se värisee, kunnes kaikki istuvat, ja on hyvin vaikeaa löytää mukava kohta tai saavuttaa kliimaksi. Se on myös melko hankala, ei makaa itsestään (mitä se sanoo, että se voi tehdä) eikä jos yrität löytää kulmaa tai asentoa kädelläsi - se on melko ikävä ja todella ärsyttävä asia makaa. Olen ostanut paljon muita tuotteita, sekä kalliita että halpoja. Tämä on ainoa, johon olen tyytymätön. Ehkä se vain voi & lupaa liikaa. Laatu voittaa määrän :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful