Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vive Ombra Ladattava G-pistevibraattori var 1

Vive Ombra Ladattava G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos etsit sekä eleganttia että kiihottavaa vibraattoria G-pisteellesi, Vive Ombra Ladattava G-pistevibraattori on ehdoton hankinta.

Tämä vibraattori on kerrassaan ylellinen sekä muotoilultaan, yksityiskohdiltaan että materiaaleiltaan. Sen ergonomisesti muotoiltua vartta voi taivuttaa, jolloin saat stimulaation osumaan juuri sinne missä se tuntuu parhaalta.

Vive Ombra on valmistettu pehmeästä anti-dust -silikonista, joka tuntuu silkkiseltä iholla eikä kerää pölyä. Vibraattori antaa nautinnollista stimulaatiota käytitpä sitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Ombra on suunniteltu nimenomaan G-pistestimulaatioon, mutta sitä voi toki käyttää myös esim. klitoriksella, nänneillä, välilihan alueella ja aivan missä tahansa sekä omalla että kumppanisi vartalolla.

Ombra värisee erittäin tehokkaasti. Voit valita kymmenestä eri värinävaihtoehdosta, joita säädät helposti varren kolmen painikkeen kautta.

Vibraattori on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. 70 minuutin latauksella saat 40 minuuttia nautinnollista leikkiaikaa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful