Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vivid Raw Cock Tease Värisevä Masturbaattori var 1

Vivid Raw Cock Tease Värisevä Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vivid Raw Cock Tease Värisevä Masturbaattori on upea, emättimen muotoinen itsetyydytin, jonka sisäpuoli on nystyröity tarjoamaan lisästimulaatiota. Voit säätää sen tiukkuutta itse puristamalla sitä kädelläsi käytön aikana.

Voit käyttää sitä tavallisena masturbaattorina liu'uttaen sitä edestakaisin peniksesi päällä, tai voit asettaa mukana tulevan bullet-vibraattorin holkin pohjassa olevaan reikään, jolloin sen voimakas multispeed-värinä stimuloi sinua intensiivisesti käyttäessäsi holkkia.

Holkki on muotoiltu niin aidonkaltaiseksi, että sen sisältä löytyy jopa G-piste, jota vasten voit stimuloida itseäsi. Holkin valmistusmateriaali on pehmeä TPR, joka tuntuu aivan kuin aidolta iholta.

Holkki on helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Suosittelemme myös käsittelemään holkin aika ajoin aidonkaltaisille materiaaleille tarkoitetulla huoltojauheella, jotta se säilyttää pehmeytensä ja kimmoisuutensa eikä tahmaannu ajan myötä.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful