Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vivid Raw Fuck & Suck Tuplamasturbaattori var 1

Vivid Raw Fuck & Suck Tuplamasturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vivid Raw Fuck & Suck Tuplamasturbaattori tarjoaa sekä kiihottavan suihinoton että ihanan tiukan emättimen käyttöösi yhdessä ja samassa itsetyydyttimessä.

Masturbaattorin toisessa päässä on kutsuva suu ja toisessa taas upea emätin. Kokonaisuudessaan kyseessä on mukavasti käteen sopiva itsetyydytin.

Masturbaattori on valmistettu TPR:stä ja Pure Skin -materiaalista, joten se tuntuu miellyttävän luonnolliselta. Se on erittäin joustava, joten se sopii useimmille käyttäjille.

Vivid Raw Fuck & Suck Tuplamasturbaattorin sisältä löytyy sekä juomutettua että nystyröityä rakennetta, jotka molemmat hierovat penistäsi kiihottavasti käytön aikana.

Voit itse päättää kuinka voimakasta stimulaatiota haluat, sillä säädät intensiteettiä oman kätesi puristuksella. Voit halutessasi pitää holkin paikallaan peniksesi ollessa sen sisällä ja hieroa sitä käsilläsi ulkopuolelta, tai voit liikutella sitä edestakaisin normaalin käteenvedon tapaan.

Masturbaattori on helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Lisäksi holkki kannattaa ajoittain käsitellä huoltojauheella, joka auttaa pitämään materiaalin pehmeänä ja joustavana, jottei se tahmaannu ajan myötä.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful