TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vivid Raw Hot Ass Pussy Lämpenevä Masturbaattori var 1

Vivid Raw Hot Ass Pussy Lämpenevä Masturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Vivid Raw Hot Ass Pussy on upea masturbaattori, jonka voi lämmittää, joten se tarjoaa todella aidonkaltaisen käyttökokemuksen.

Pakkauksen mukana saat kaksi lämmityssauvaa, jotka voi asettaa masturbaattorin pohjassa oleviin taskuihin. Painamalla niiden alaosassa olevaa painiketta ne lämpenevät peräti 55 asteen lämpöisiksi tarjoten ihanan kuumaa ja intensiivistä nautintoa. Sauvan aktivoiduttua sen väri muuttuu kirkkaasta huurretuksi. Sauvoja voi käyttää yhä uudelleen. Käytettyäsi niitä ensimmäisen kerran voit lämmittää ne kiehuvan veden avulla ja asettaa ne sen jälkeen holkin sisälle.

Pehmeän holkin sisäpuoli on juomutettu, joten se tarjoaa intensiivistä stimulaatiota joka työnnöllä.

Hot Ass Pussy -masturbaattorin aukko on muotoiltu upeaksi, kutsuvaksi emättimeksi ja holkki on valmistettu joustavasta Pure Skin -materiaalista, joka tuntuu erittäin luonnolliselta. Holkin koko sopii useimmille miehille.

Käytettyäsi holkkia voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Anna masturbaattorin kuivua kokonaan ennen kuin pakkaat sen pois.

Mikäli holkki menettää ajan kanssa joustavuuttaan, voit käyttää sen sisä- ja ulkopinnalle aidonkaltaisille seksilelumateriaaleille tarkoitettua huoltojauhetta, joka lisää holkin käyttöikää.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful