Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vorze A10 Cyclone SA +Plus Masturbaattori var 1

Vorze A10 Cyclone SA +Plus Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vorze A10 Cyclone SA +Plus on pitemmälle kehitetty versio suositusta, kauko-ohjatusta Rends R-1 A10 Cyclone -masturbaattorista.

Cyclone SA +Plus -masturbaattorin sisällä on pehmeä ja kiihottava MEDUSA-holkki, joka pyörii automaattisesti ja stimuloi penistä ilman tarvetta käsityölle.

Voit vaihdella helposti 7 erilaisen pyörimisnopeuden ja 7 rytmin välillä, joten tarjolla on peräti 49 erilaista asetusta. Luvassa on siis juuri sellaista stimulaatiota kuin itse haluat.

Ainutlaatuisena ominaisuutena Vorzen voi synkronoida esim. pornoelokuvan kanssa kytkemällä sen langattomasti tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Silloin masturbaattorin toiminnot mukautuvat elokuvan toimintaan. Se hidastaa toiminnan ollessa rauhallisempaa ruudulla, ja se kiihdyttää vauhtia sitä mukaa kun ruudulla näkyvä toiminta muuttuu kiihkeämmäksi.

Vorze A10 Cyclone SA +Plus on ladattava mukana tulevalla mikro-USB-johdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Itsetyydytysholkki
Rolf - 6. sep. 2018
Olen käyttänyt tuotetta 3 kertaa, ja nyt holkin reiät alkavat rikkoutua. Käytän paljon liukuvoidetta, joten ei tule ongelmaa, että kone kulkee liian "raskaasti". Haluan, että minulle lähetetään uusi holkki ja mahdollisesti tietoa siitä, miten tuote kestäisi pidempään. Muuten tuote on erittäin hyvä!
0
Se on voittaja.
Fjunkan - 29. oct. 2016
Sanat eivät voi kuvailla, kuinka pettynyt olen ollut muihin vastaaviin tuotteisiin, itsetyydytyskoneisiin jne. Joko ne eivät toimi ollenkaan tai tuntuu pahemmalta kuin silloin, kun teet sen itse. Mutta tämä taikakone - käytän sitä liikaa. Se on TÄYSIN mieletön. Huippuluokan tuote. Akku kestää pidempään kuin tarvitsee, äänitaso on niin alhainen, että uskallan käyttää sitä täysillä asunnossa ilman, että kukaan kuulee, paljon paremmin kuin mikään muu testaamani. Ainoa ongelmani tuotteen kanssa on, että se käyttää paljon liukuvoidetta ja että se voi olla hieman ongelmallinen miehille, joiden ympärysmitta on hieman suurempi. Jotta voi kiertää ympärysmitan ongelman, on ostettava isompia holkkeja eikä holkkia pitelevää pyöritintä voi "lukita yhteen". Laita sen sijaan kuminauhat tai vastaavat sen ympärille. Jos teet sen tällä tavalla ja käytät paljon liukuvoidetta, voit vain rentoutua ja nauttia onnesta ja autuudesta. Tämä "temppu" tarkoittaa kuitenkin sitä, että holkki joskus pomppaa irti pyörittimestä ja kuluu paljon nopeammin. Jos ympärysmittasi on yli 14 cm, vältä holkkia, jonka ympärysmitta on pieni (googlettamalla sisämitat). Minun piti kaivaa se esiin erilaisilla työkaluilla, jotta pääsisin sisään. (Holkki, joka sisältyi ostokseen 4 kuukautta sitten) Valitin kauppaan, ja epäilen, että he eivät enää toimita pohjoismaisille markkinoille pienimpiä japanilaisia holkkeja. Olen käyttänyt sitä useita tunteja viikossa noin 4 kuukauden ajan, se toimii yhä ongelmitta. Osta, osta, osta. MIKÄÄN ei ole lähelläkään sitä.
0
Yksi parhaista miehelle
ST - 17. sep. 2017
Olen jätkä, joka on kokeillut monia erilaisia itsetyydytystuotteita, ja voin myöntää, että Vorzen Cyclone on noussut yhdeksi suosikeistani. Se on todella tukevasti tehty ja erittäin hiljainen verrattuna muihin kokeilemiini koneisiin, mikä tekee siitä kätevän käyttää. Lisäksi tunne on hämmästyttävä. Aluksi olin itse asiassa hieman yllättynyt siitä, kuinka nopeasti se sai minut saamaan orgasmin! Jopa pienimmillä nopeuksilla. Joten se on hieman villi ja voi hyvinkin olla hieman liian stimuloiva, jos käyttää sitä pidempään. Mutta tunteeseen vähän tottuu, ja nautin siitä, että tarjolla on monia erilaisia holkkeja, joten erilaisia kokemuksia saa paljon :-). On kuitenkin sanottava, että sitä on käytettävä liukuvoiteen kanssa. Myös melko helppo puhdistaa, ja akku kestää pitkään.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful