Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vorze A10 Piston SA Masturbaattori Holkilla var 1

Yhteenveto

Vorze A10 Piston SA Masturbaattori Holkilla on ultimaattinen valinta, kun kaipaat aidontuntuisia ja intensiivisiä kokemuksia.

Masturbaattorissa on 7 eri liikerytmiä ja 7 nopeutta, joten voit päättää itse, haluatko kokea reippaan ja tuhman käteenvedon vai pitkän ja kiihkeän suihinoton kaltaista tuntumaa.

Käyttäjäystävällisen masturbaattorin asetuksia on helppo vaihdella. Näin voit pitkittää nautintoasi ja pysytellä aivan orgasmin partaalla.

Ainutlaatuisena ominaisuutena Vorzen voi synkronoida esim. pornoelokuvan kanssa kytkemällä sen langattomasti tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Masturbaattorin liikkeet myötäilevät elokuvan tapahtumia, eli saat nauttia hitaasta hyväilystä rauhallisten kohtausten aikana, kun taas villimpi toiminta johtaa nopeampaan ja intensiivisempään stimulaatioon. Löydät tuotteen mukana tulevasta esitteestä QR-koodin näytevideoon ja käyttöohjeet, joiden avulla voit yhdistää masturbaattorin DimensionPlayer-sovellukseen.

Vorze A10 Piston SA sisältää kiihottavan Clover-mallisen masturbaattoriholkin, joka on helppo poistaa koneesta ja puhdistaa. Holkki on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka tuntuu ihan aidolta asialta.

Tuotteen mukana tulee laturi ja liukuvoidetta, jotta pääset nopeasti käsiksi nautintoon.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tiedä miten
Anonymous - 13. mar. 2024
Oletan, että kaikki Pistonia harkitsevat ovat lukeneet muiden jälleenmyyjien arvosteluja. Arvosteluissa Pistonia kritisoidaan usein onahole-materiaalin keskimääräistä huonommasta laadusta. Sen sanottiin olevan liian kovaa. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Se on pehmeää ja joustavaa. Kyse on aina voiteluaineen määrästä ja tyypistä sekä onaholesta ja tietysti omasta rakenteesta). Tarjotun onaholen rakenne ei ole kovin voimakas, mutta riittävän stimuloiva, mikä tekee siitä mielestäni realistisemman. Mäntä on helppokäyttöinen ja siitä pitäisi löytyä toiminto kaikille. Miksi olen antanut Pistonille täydet arvosanat stimulaatiosta, on seuraava: Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että voit korvata onaholkin tavallisella. Tärkeää on, että päätykappale on 60mm (voi olla hieman enemmän) ja etualue ei saa ylittää 70mm, kuten Tomax Orca 2 Dolphin ja vastaavat tuotteet. Sovellusta ja muita huipputeknisiä toimintoja en ole kokeillut, mutta muutama muukin on jo kirjoittanut niistä netissä. Henkilökohtaisesti minulle osto kannatti, sillä saan rahoilleni vastinetta ja laite tarjoaa myös muita vaihtoehtoja kuin mukana toimitetun onaholen. Kiitokseni menevät myös Sinfulille, joka myy Pistonia realistiseen hintaan eikä tule utopistisilla hinnoilla kuten muut jälleenmyyjät (500-800).
Konekäännös sivustolta sinful.de

Vorze A10 Piston SA Masturbaattori Holkilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful