Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vorze Bach Smart Sovelluksella Ohjattava Klitorisvibraattori var 1

Vorze Bach Smart Sovelluksella Ohjattava Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Innovatiivinen Vorze Bach Smart Sovelluksella Ohjattava Klitorisvibraattori tarjoaa fantastisia orgasmeja yhdeistettynä tyylikkääseen muotoiluun.

Älä anna sen pienen koon hämätä. Pieni Bach kätkee sisälleen kolme eri värinänopeutta ja 2 kiihottavaa rytmiä, jotka vievät soolohetkesi aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Sen ergonominen kaari pitää huolta siitä, että stimulaatio osuu sekä klitorikselle että vulvan monille tuntoherkille hermopäätteille juuri oikealla tavalla vibraattorin levätessä ihoasi vasten.

Vibraattori sopii täydellisesti ihaniin soolohemmotteluhetkiin, mutta myös parikäyttöön, jos haluat antaa tilanteen hallinnan kumppanisi käsiin. Älypuhelinsovelluksen avulla vibraattorin värinää voi hallita peräti 30 metrin päästä Bluetoothin kautta.

Vibraattori ladataan näppärästi mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ainoa asia, jota tarvitsen
Anonymous - 11. aug. 2019
Olen ennenkin käyttänyt halpoja naisen sormikkaita, jotka toki hoitivat homman, mutta hajosivat nopeasti. Tämä Bach on täysin erilainen - voit todella tuntea laadun ja se toimii joka kerta. Rakastan sitä, että se ei huuda seksilelua. Värähtelyt ovat erittäin tehokkaita, mutta olisin halunnut kuvion tai kaksi enemmän. En ole vielä kokeillut sovellusta, mutta aion tehdä sen jonain päivänä :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful