Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
WAD Magical Orb Medium Anustappi var 1

WAD Magical Orb Medium Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kaipaatko kunnon täyttävyyttä? Siinä tapauksessa Mister B on valmistanut täydellisen anustapin juuri sinua varten suositussa WAD-tuotesarjassaan.

Magical Orb on pituudeltaan 15 cm ja sen halkaisija on 7,8 cm, joten kyseessä on varsin suurikokoinen tappi kokeneelle anaaliharrastajalle.

Leveä tappi muistuttaa vanhanaikaisen parisängyn päädyssä olevaa koristetappia. Sen avulla pääsette nauttimaan mukavan haastavista leikeistä.

Tappi on valmistettu sileästä PVC:stä, joten se on pehmeä ja joustava, mutta silti sopivan jämäkkä tarjotakseen helposti suunnattavaa stimulaatiota.

Kokonsa ja muotonsa puolesta Magical Orb sopii parhaiten kokeneille käyttäjille. Sen kanssa kannattaa käyttää runsaasti liukuvoidetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
WAD Orb Medium
K.V - 19. nov. 2021
WADilla aika hurjia nuo lelut ja kyllä tämäkin. Medium kooksi suuri ja täyttävä. Ja materiaali on laadukkaan tuntuista. Pieni miinus tuotteen viimeistelyssä. Saumassa joka kulki koko tuotteen halki, oli jäänyt paljon ylimääräistä. Tämä tuntui jo sormella epämukavalta. Onneksi sauman sai sileäksi. Laadukas ja tarpeeksi suuri kokeneemmalle käyttäjäkkin. Käyttöhelppous nyt hyvin riippuu käyttäjän kokemuksesta suurien lelujen kanssa.
Super hieno anustappi.
Kathe - 6. aug. 2021
Jos pidät "isoista", tämä on todella hyvä anustappi. Se täyttää hyvin eikä nouse mene pitkälle. Pehmeä, mutta silti riittävän jäykkä. Super tappi
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful