Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Wanachi Mega Massager Hieromasauva var 1

Wanachi Mega Massager Hieromasauva

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nyt se on täällä! Wanachi Mega Massager Hieromasauva on tehokkain, villein ja kinkyin vibraattori mitä kuvitella saattaa. Tämän hurjempaa Magic Wandia saa hakea.

Wanachi Mega Massager on valikoimamme suurin ja tehokkain hieromasauva. Sitä voi käyttää kokovartalohierontaan, mutta se on erityisen sopiva klitoriksen kiihottamiseen, ja siinä se onkin varsinainen mestari. Tämän sauvan avulla sinä ja/tai kumppanisi saatte ennenkokemattomia orgasmeja.

Hieromasauvassa on 10 värinärytmiä, joita säädät helposti varressa olevien kahden painikkeen avulla. Sauva toimii verkkovirralla, mikä takaa tasaisen ja voimakkaan värinän. Johto vain kiinni pistorasiaan ja menoksi.

Wanachi Mega Massager on kokonaispituudeltaan 43 cm. Sen pää on halkaisijaltaan 11,4 cm ja se on valmistettu silkinpehmeästä silikonista. Hieromasauvan mukana saat adapterin, joka mahdollistaa sauvan käytön kaikkialla maailmassa.

Suosittelemme käyttämään vibraattoria enintään 30 minuutin ajan kerrallaan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Taivas
Anonymous - 8. mar. 2017
Tämä tekee työtä, jota kukaan tai mikään ei voi tehdä, jos seisot pystyssä 3 minuutin kuluttua tämän kanssa, niin sitten psykologi on seuraava. Tämä on lähimpänä taivasta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
lisää hyviä sanoja
Anonymous - 8. jul. 2017
täytyy vain lisätä vielä yksi asia....koko tarkoittaa, että sinulla on todella jotain, jonka ympärille puristaa reisiäsi... taivaallista....
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful