Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Wand Essentials 7 Speed Magic Wand var 1

Wand Essentials 7 Speed Magic Wand

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Wand Essentials 7 Speed Magic Wand on hurjan tehokas Magic Wand -hieromasauva, jossa on seitsemän värinätasoa. Se sopii erinomaisesti sekä klitorisstimulaatioon että kokovartalohierontaan.

Hieromasauva on todella helppokäyttöinen. Kytke sen virtajohto pistorasiaan ja olet valmis nautintoon. Säädät sen värinätasoja helposti sauvan varressa olevan säätimen avulla.

Hieromasauvan pää on miellyttävän pehmeä, joten se tarjoaa nautinnollista ja helposti kohdistettavaa stimulaatiota. Sauvan muotoilu on sekä käytännöllinen että tyylikäs.

Halutessasi voit hankkia hieromasauvaan sopivia lisälaitteita, joita on myös tarjolla Sinful.fi-verkkokaupassamme. Wand Essentials -lisäosien avulla voit hyödyntää sauvan voimakasta värinää myös sisäisesti.

Wand Essentials 7 Speed Magic Wandin kaikki elektroniset osat on hyväksytty intiimikäyttöön.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Wand Essentials 7 Speed Magic Wand
Turre ja Allu - 5. jun. 2015
Mikäli erehdyit luulemaan paristokäyttöistä vibraattoriasi korvaamattomaksi, olit väärässä. Magic wand on verkkovirtaan kytkettävä vibraattori seitsemällä eri nopeusasteella. Tuote on melko isokokoinen mutta värinän kovuudesta voisimme olettaa sen olevan vielä isompi. Koko ei ole este laitteen käyttöön seksin aikana. Onnistuu! Vibraattori vaikuttaa laadukkaalta ja jämäkältä, eikä tarvitse pelätä että se hajoaa. Virtajohtoa löytyy noin 160cm. Päässä olevan pehmusteen saa irti tarvittaessa, mutta märällä pyyhkiminen riittänee. Päälle voi vetää myös kondomin. Orgasmin saavuttaminen vei noin 20 sekuntia. Miehille hyvinkin mahdollista, mutta naisilla lienee harvinaisempi ilmiö. Yltiöpositiivisen arvostelun välttämiseksi sanottakoon että seksin kesto saattaa lyhentyä huomattavasti. Laitteen käyttöä on hankala pitkittää.
Välitön orgasmi
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän vaimoni tietämättä siitä. Kun tulin kotiin ja näytin sen hänelle, hän oli hyvin epäileväinen, mutta se muuttui nopeasti. Ensimmäisellä kerralla, kun kokeilimme sitä, meillä ei ollut edes aikaa ottaa hänen alushousujaan pois, alle kaksi minuuttia joka kerta sen käynnistämisestä, kunnes hän sai orgasmin, aivan uskomaton kone, erittäin suositeltavaa!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Aivan loistava!
Anonymous - 13. mar. 2024
Sain sen kotiin eilen ja halusin heti testata sitä tyttöni päällä! Hän oli aluksi melko skeptinen (jopa minä), mutta pikkuhousut päällä, se meni hänelle 2 kertaa! tätä ei todellakaan unohdeta mihinkään laatikkoon!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful