Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Wand Essentials M-Gasm Itsetyydytyslisäosa var 1

Wand Essentials M-Gasm Itsetyydytyslisäosa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Suosittu Wand Essentials M-Gasm Itsetyydytyslisäosa muuttaa Magic Wand -hieromasauvasi upeaksi miesten itsetyydytysvälineeksi. Sen avulla stimuloit terskaasi uskomattoman nautinnollisesti.

M-Gasm sopii erinomaisesti erilaisia seksikokemuksia kaipaavalle. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai voit kiinnittää sen Magic Wandiin, jolloin siitä tulee värisevä, terskaa kiihottava penisvibraattori. Holkin sisäpuolella on nystyröitä, jotka tarjoavat lisästimulaatiota penetraation yhteydessä.

Aseta M-Gasm hieromasauvasi päälle (Magic Wand -hieromasauva hankittava erikseen). Kun se on paikallaan, voit käynnistää hieromasauvan ja säätää sen värinän sopivalle tasolle. Vibraattorin värinät välittyvät holkkiin, jolloin tunnet ne työntyessäsi sen sisään. Voimakkaimmillaan värinä tuntuu nimenomaan terskalla.

Suosittelemme käyttämään holkin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan kokemuksen. Käytön jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Lisäosa on yhteensopiva kaikkien Wand Essentials -hieromasauvojen kanssa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Täysin hyödytön
0pp33 - 23. jun. 2019
Ellei sinulla ole naurettavan pieni penis, tämä asia on hyödytön. Tuote on pehmeä ja hallitsematon (varsinkin kun sormissa on vähän liukuvoidetta) ja aukko on erittäin pieni - minulle tämä oli rahan haaskausta
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful