Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Wand Essentials Spellbinder Flexi-Neck Wand Massager var 1

Wand Essentials Spellbinder Flexi-Neck Wand Massager

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nauti syvästä värinästä ja saa entistäkin parempia orgasmeja Wand Essentials -tuotemerkin Spellbinder Flexi-Neck Wand Massager -vibraattorin avulla.

Sen joustava silikonipää värisee tehokkaasti tarjoten intensiivisen voimakasta ulkoista stimulaatiota, jota sinun on helppo ohjata juuri sinne, missä se tuntuu parhaalta.

Pitkä varsi on tyylikkään helmiäishohtoinen ja istuu hyvin käteen käytön aikana. Sen avulla ulotut helposti kaikkialle.

Leiki vibraattorin kymmenellä värinäasetuksella yksin tai anna sauva kumppanisi käsiin. Spellbinder rentouttaa kipeät lihaksesi yhtä helposti kuin se vie sinut orgasmitaivaaseen.

Johdollinen sauva kytketään verkkovirtaan, joten se jaksaa tyydyttää sinut kerta toisensa jälkeen.

Halutessasi voit myös hankkia sauvaan Wand Essentials -lisäosia, joiden avulla voit muuttaa sauvasi esim. tehokkaasti väriseväksi rabbit- tai dildovibraattoriksi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä jos sinulla on herkkä lantio
MS S - 15. oct. 2019
Tämä on ensimmäinen vibraattori, jonka olen ostanut ja olen itse asiassa melko tyytyväinen. Olen suhteellisen herkkä sieltä, joten se on ihanteellinen, koska siinä on paljon erilaisia värähtelyjä, joten on helppo löytää itselle sopiva. Minun on kuitenkin sanottava, että en saa siitä hurjan sensaatiomaisia orgasmeja. Mutta se on loistava esileikkiin! "Pää" on joustava, joten oikeaan kohtaan osuminen on helppoa. Se on myös erittäin hiljainen, mikä on myös todella mukavaa. Hieno sauva, jota on helppo käyttää. Minusta se on kuitenkin hieman vaikea puhdistaa.
0
Loistava tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Minulla on ollut todellista niskakipua. Tämä tuote liuotti kaikki solmut, hieman outo pakkaus, mutta se toimii erittäin hyvin, hieronta on fantastinen!!!!
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful