Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Wand Essentials Trio Love Cushion Seksityyny var 1

Wand Essentials Trio Love Cushion Seksityyny

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos olet valmis kokeilemaan kiihottavaa triplastimulaatiota, Wand Essentials Trio Love Cushion Seksityyny on kuin sinua varten tehty.

Aseta 1, 2 tai 3 omaa medium-kokoista magic wandiasi tyynyn aukkoihin ja nauti niistä sellaisenaan tai yhdistettynä mukana tulevaan dildo-rabbit -lisäosaan. Silloin kahden etummaisen wandin tehokas värinä välittyy dildoon ja sen yhteydessä olevaan klitorisstimulaattoriin.

Voit myös käyttää omia wand-lisäosiasi, esim. anustappilisäosaa kolmanteen wandiin, jolloin pääset nauttimaan tuplapenetraatiosta ja klitorisorgasmeista samanaikaisesti.

Trio Love Cushion -tyynyä voi toki käyttää myös ilman seksileluja tukemaan doggy style -asentoa tai muita seksiasentoja.

Tyynyssä on irrotettava ja konepestävä päällinen. Huomioithan, ettei tyynyn mukana tule magic wandeja, vaan ne on hankittava erikseen. Sen kanssa voi käyttää mitä tahansa keskikokoisia wandeja.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful