Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe 3 Kauko-ohjattava Vibraattori Pareille var 1

We-Vibe 3 Kauko-ohjattava Vibraattori Pareille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Testejä voittaneen, suositun We-Vibe 3 -parivibraattorin valmistus on lopetettu. Sen sijaan tarjolla on paranneltu versio We-Vibe 4 Plus, joka tarjoaa sinulle ja kumppanillesi entistä enemmän nautinnollisia ja stimuloivia mahdollisuuksia yhteisiin leikkeihin.

Löydät We-Vibe 4:n ja monia muita We-Viben laadukkaita seksileluja täältä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
iloa 2:lle
Anonymous - 13. mar. 2024
Ihana pieni laite sekä minulle että hänelle. Vie vähän aikaa tottua, mutta sen jälkeen vain telineet pysähtyvät. Ps! Voidaan käyttää myös kiusantekijänä kun ollaan ulkona ja liikkeellä. Luo yksinkertaisesti uuden ulottuvuuden makuuhuoneeseen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vau
Anonymous - 1. dec. 2015
En ole koskaan nähnyt hänen innostuvan seksilelusta näin paljon! Eri värähtelyjen välillä oli hieman vaikea vaihtaa, sekä suoraan laitteessa että kaukosäätimellä, mutta tämä on helposti kompensoitavissa sillä, miten hän saa siitä irti.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Lähes kaikki 5s....
Anonymous - 7. nov. 2012
WOUW, minä vain sanon... Olen vasta nyt kokeillut orgasmin saamista yhdynnän aikana ja olen (melkein) tullut riippuvaiseksi siitä ;-) Me molemmat nautimme tuloksesta ja olemme jopa tyytyväisiä siihen, että se on niin huomaamaton, kun se on latausasemassaan. Ainoa huono puoli on, että kaukosäädin ei toimi aivan niin hyvin kuin toivoisi. Mutta siitä huolimatta se on rahansa arvoinen :::
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Orgasmia kohti
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on kaunein pari vibraattoreita, se antaa orgasmeja peräkkäin. En voisi elää ilman tätä hämmästyttävää pientä asiaa. Ja se on niin älykäs, että se mahtuu laukkuun. Mikä ihana keksintö. Näitä pitäisi olla enemmän.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Parasta, mitä suhteessamme on tapahtunut.
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin erityisesti menettänyt haluni seksiin. Päivät ja illat tuntuivat kuluvan lasten, pyykinpesun ja eväspakettien kanssa. Poikaystäväni ja minä menimme yhdessä nettiin ja löysimme me vibe 3. Sen piti todella lisätä erityisesti halujani. We vibe 3 sopii erinomaisesti esileikkiin ja rakasteluun. Emme todellakaan valita suhteestamme nyt, varsinkaan poikaystäväni, joka sanoo, että se on jokaisen sentin arvoinen, koska hän sai tyttöystävänsä takaisin. Se on hieno, erityisesti niille meistä, joilla on lapsia, jotka eivät todellakaan halua käyttää sänkyä muuhun kuin nukkumiseen. Naisena saat halusi takaisin. Se on hiljainen ja värähtelyt ovat erinomaiset. Materiaali on todella mukavaa ja et todellakaan tunne mitään epämukavuutta käyttäessäsi we vibe 3 + se on erittäin helppo puhdistaa. Se on myös ladattava ja latausasema on loistava we vibe 3:n piilottamiseen pois tieltä. jotta muut eivät näe, mikä se on. Erittäin suositeltava kaikille pariskunnille.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Pettynyt
Anonymous - 13. mar. 2024
We Vibe on loistava lelu sinulle, mutta leikin aikana siitä voi tulla nopeasti turhautumisen lähde, koska se voi helposti irrota. Materiaali kerää helposti pölyä. Se vaatii paljon voiteluainetta ympäriinsä, jotta vältytään ärsytetyltä iholta monien värähtelyjen vuoksi. We Vibe ei sovellu kovin hyvin julkiseen käyttöön, sillä se ei kiinnity uudelleen kovin hyvin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä värähtely
Anonymous - 7. feb. 2013
We-Vibe 3 tekee työnsä todella hyvin. Se on helppo sijoittaa oikein ja vaikka hänen piti tottua tunteeseen, että se on hänen sisällään samaan aikaan kuin penis, se on aina ollut äärimmäisen hyvä kokemus meille molemmille - ainoa ongelma on oikeastaan ollut se, että miehen on vaikea saada jotain irti hidastamalla hieman, jos hän haluaa lykätä tulemista hieman, koska värinät ovat niin mukavia, joten se vaatii ainakin kaukosäätimen pitämistä käden ulottuvilla, jotta sen voi myös sammuttaa. Värähtelyt ovat erittäin voimakkaita ja varsinkin kun se käy täysillä, orgasmi on hänelle lähes väistämätön. Kaukosäädin ei kuitenkaan ole aivan yhtä hyvä - sinun täytyy painaa paljon enemmän kuin odotat ennen kuin voit olla varma, että se reagoi - ja on hieman ärsyttävää, että ei ole helpompaa tapaa vain kytkeä päälle / pois päältä kaukosäätimellä (voit pitää sitä 2 sekuntia, mutta jälleen kerran, se on hieman epävarmaa, koska sinun täytyy painaa enemmän kuin luulet), mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole oikeastaan niin paljon hallintaa kuin haluaisit, jos käytät sitä kiusaamiseen. Kaiken kaikkiaan suosittelen ehdottomasti We-Vibeä, koska se tuntuu fantastiselta molemmille osapuolille käytössä, mutta jos ostat kauko-ohjattavan version vain kauko-ohjaimen vuoksi, sinun pitäisi ainakin olla valmis käyttämään jonkin aikaa harjoitteluun sen kanssa ennen kuin voit käyttää sitä optimaalisesti.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
On vain niin ihana
Anonymous - 9. jul. 2013
Se on loistava tuote, joka antaa aina valtavan orgasmin. On hienoa, että siinä on laturi, ja on mukavaa, että et ajattele, mikä se on, kun se on laatikossa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistava
Anonymous - 6. oct. 2015
Nerokas keksintö, joka miellyttää sekä naisia että miehiä. Erittäin hiljainen, mutta tehokkaasti kutkuttava värähtelynsä ansiosta. Suositellaan sekä yksinäisille naisille että pariskunnille. Seksi tapahtuu suurelta osin korvien välissä, mutta langaton we-vibe 3 antaa useimmille ihanan orgasmin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Jokaisen naisen unelma
Anonymous - 3. jun. 2016
Jokaisen naisen tulisi pitää tämä laatikossaan. Voit nauttia siitä kumppanisi kanssa, mutta se on ehdottomasti käyttämisen arvoinen myös yksinään. Vaikka se on yksinkertainen, se on hyvin monipuolinen ja vain mielikuvitus on rajana. Korkeimmat suositukset täältä!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful