Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe 4 Plus Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori var 1

We-Vibe 4 Plus Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

We-Vibe 4 Plus on suositun We-Vibe 4 -vibraattorin uusi ja päivitetty versio. Sitä voi käyttää rakastelun aikana, jolloin se stimuloi naisen G-pistettä ja klitorista sekä miehen penistä samalla kun nautitte toisistanne.

We-Vibe 4 Plus -vibraattoria voi ohjata vibraattorissa olevan napin kautta, mutta voit käyttää sitä myös älypuhelimesi avulla We-Vibe We-Connect -sovelluksella, mikä mahdollistaa sen käyttämisen vaikka toiselta puolen maailmaa. Se on ainutlaatuisen sopiva etäsuhteisiin tai työmatkoille, jotka erottavat teidät toisistanne. Tässä linkit Android-sovellukseen ja iPhone-sovellukseen.

Laitteessa on useita valmiita värinäohjelmia, mutta älypuhelimen avulla voit myös luoda henkilökohtaisen, tallennettavan värinäohjelman. Voit itse valita sen keston ja voimakkuuden.

We-Vibe 4 Plus on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista, ja se tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Sen muotoilua on parannettu aiemmista versiosta, joten se pysyy entistä paremmin juuri oikeassa kohdassa.

Suosittelemme käyttämään vibraattorin kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, jotta saatte parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Vibraattori on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös suihkussa. Käytön jälkeen sen voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Pakkauksen mukana tulee valkoinen latausasema, johon vibraattorin voi asettaa latautumaan.

We-Vibesta saa kaiken irti kunhan käyttöä harjoittelee hieman. Kokeilkaa sitä siis useamman kerran ja eri asennoissa, jotta saatte selville, mikä toimii parhaiten juuri teille. Asennoiksi suosittelemme lähetyssaarnaajaa, lusikkaa ja ratsastusasentoa, jossa nainen on päällä.

Vuonna 2014 We-Wibe 4 voitti ETO-palkinnon kategoriassa "Paras uusi tuote pareille". Vibraattori nimettiin myös vuoden parhaaksi pareille suunnatuksi tuotteeksi ruotsalaisessa Aftonbladet-sanomalehdessä.

Huom. Älypuhelin ei sisälly pakkaukseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pieni mutta pippurinen
Nahkis - 26. sep. 2017
We-vibe on mainio vibraattori pariskunnille. Vibraattoria voi ohjata sen painikkeilla tai sovelluksella. Sovelluksessa oli pieniä ongelmia varsinkin tietyillä puhelimilla. Vibraattorin ulkoa stimuloiva osa on erittäin tehokas, sisämoottori voisi olla hieman tehokkaampi/ enemmän tärinäasetuksia. Sisäosa ei aina osu niin helposti oikeaan kohtaan, mutta muuttamalla asentoa se toimii hyvin. Miesystäväsi nauttii varmasti myös kokemuksesta.
Loistava päivitys
Anonymous - 12. sep. 2013
Meillä on ollut We-vibe 2 pari vuotta ja olemme olleet siihen todella tyytyväisiä. Meillä on kuitenkin joskus ollut hieman vaikeuksia pitää se "paikallaan" seksin aikana. Mutta minun täytyy luvata, että uusi versio on aivan kohdallaan. Sitä voidaan käyttää ilman, että meidän tarvitsee käyttää käsiämme pitämään sitä paikallaan. Vaimoni rakastaa myös tärinää, ne ovat hieman voimakkaampia kuin toisessa versiossa. Minäkään en todellakaan valita. Mielestäni uusi versio on hieman kallis, mutta ottaen huomioon, kuinka paljon tulemme nauttimaan siitä tulevaisuudessa, olisin mielelläni maksanut siitä tuplasti enemmän ;o)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Lahja, joka pitää antaa
Anonymous - 8. oct. 2014
Mieheni antoi minulle We-Vibe 4: n lahjaksi, ja poika, mikä lahja, joka vain pitää antaa. Se on helppo laittaa paikalleen ja se pysyy paikallaan. Se sopii niin hyvin, että voin helposti kävellä sen kanssa ilman huolta siitä, että se liukuu ulos, mikä tekee siitä täydellisen tuhman viihteen, sekä yksin että pareittain. Eri ohjelmat ovat hienoja, ja löysin nopeasti minulle parhaiten sopivan asetuksen. Olin aluksi huolissani siitä, että minulla oli sekä se että penis samaan aikaan, mutta kun pääsimme liikkeelle, se ei ollut lainkaan ongelma. Huonona puolena on, että se saattaa olla hieman meluisa ennen kuin se on paikallaan, eikä se ole optimaalinen vain ulkoiseen käyttöön. Toinen asia on se, että kaukosäädin ei toimi kovin kaukana ja sen asettaminen on hieman hankalaa. Mutta sanottuani tämän, haluan uuden lelun ja voin huoletta suositella sitä, jos haluat ostaa lahjan, joka on todella hauska ja tarjoaa monta tuntia nautintoa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ulos liukuminen
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen kokeillut vain kerran. Ei paras tulos, lipsahtaa pois. Olin kuitenkin juuri käyttänyt voiteluainetta ennen käyttöä. Yritän seuraavalla kerralla ilman. Toivottavasti saamme siitä iloa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Jokaisen pitäisi omistaa se!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jokaisen naisen / pariskunnan pitäisi omistaa We-vibe 4 plus! Ostimme sen emmekä ole katuneet sitä lainkaan. Parisuhteen mies on joka arkipäivä poissa töissä, ja tämän pienen violetin jutun avulla voimme ylläpitää "seksielämää". Mies voi ohjata sitä vaikka olisi Norjassa, ja voimme puhua puhelimessa samaan aikaan. Suosittelen ehdottomasti KAIKILLE tämän ostamista, ette tule katumaan. Kun olemme yhdessä, olemme myös kokeilleet sitä, molempien suureksi iloksi. Se pysyy paikallaan eikä putoa pois. Ainakin näin me koemme. Tämä pikku juttu on todella piristänyt seksielämäämme, josta yritämme aina tehdä jännittävämpää kuin se jo on. Joten menkää vain ja ostakaa se :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Sekä ja
Anonymous - 1. nov. 2017
WeVibe sopii erinomaisesti yhdyntään, jossa kumppanisi voi myös tuntea värähtelyt. Sen on kuitenkin vaikea osua klitorikseeni, ja sillä on ollut paljon ongelmia Bluetooth-yhteyden kanssa, joka on välttämätön, kun haluat käyttää sovellusta (itse tai kun kumppanisi käyttää sitä). Se menettää usein yhteyden.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Vastaa
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä ja viihtyisä
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful