Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Bloom Värisevä Lantionpohjan Harjoittaja var 1

We-Vibe Bloom Värisevä Lantionpohjan Harjoittaja

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

We-Vibe Bloom on tehokas lantionpohjan harjoittaja, jonka avulla treenaat lantionpohjan lihaksia helposti, saat voimakkaampia orgasmeja ja piristät seksielämääsi.

Bloomissa on seitsemän värinäasetusta, joista löytyy niin hellää värinää kuin syvää, tyydyttävää ryminääkin, joten sitä voi käyttää treenauksen lisäksi myös nautinnollisiin soolohetkiin tai kiihottaviin parileikkeihin joko kotona tai julkisilla paikoilla.

Säädät sen asetuksia helposti ilmaisen We-Connect -älypuhelinsovelluksen avulla, joka toimii henkilökohtaisena sparraajanasi. Sovellus mahdollistaa värinäasetusten räätälöimisen omiin tarpeisiisi ja sen kautta vibraattoria voi kauko-ohjata välimatkasta riippumatta.

Lisäksi pakkauksessa on kolme irrotettavaa painoa, joten voit säätää vibraattorin itsellesi sopivaksi aloitustasostasi riippumatta. Valitse 10 g:n, 30 g:n ja 45 g:n väliltä.

We-Vibe Bloom on valmistettu lääketieteellisestä silikonista eikä se sisällä ftalaatteja, BPA:ta tai lateksia. Se on vesitiivis ja voit ladata sen mukana tulevan USB-latausjohdon välityksellä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hieman pettynyt
Vapaudenpatsas - 30. jun. 2020
Yhteys puhelimeen katkesi helposti ja ajattelin, että siinä olisi voimakkaampia värinävaihtoehtoja, mutta hienosti valmistettu ja kohtuullisen tuhma leikkeihin kumppanin kanssa sillä tavalla.
0
Hyvä treeni
Pieni neiti - 26. mar. 2019
Hyvä laatu - mukavan pehmeä ja ihana
0
Kaiken rahan arvoinen
Pariskunta - 27. nov. 2018
Super kiva materiaali ja tuotteelle on yhteensä 3 eri painoa Puhelimen yhdistäminen kesti 2 minuuttia, monia värinärytmejä + säädettävä voimakkuus
0
Paras sijoitus pitkään aikaan!
mamacita - 16. aug. 2017
Kolmen lapsen jälkeen olen yrittänyt päästä kuntoon kuulien ja harjoitusten avulla, mutta en ole oikeastaan huomannut suurta eroa, joten olin hieman skeptinen, kun joku äiti-ryhmästä suositteli minulle bloomia. Mutta voi pojat, kuinka iloinen olen, että yritin sitä! Ja niin on miehenikin ;-) Sovelluksen avulla sitä on helppo käyttää ja sitten voi treenauksesta voi tehdä osan esileikkiä, kun mieheni hallitsee värinöitä tai käytämme sitä huomaamattomasti, kun ei vain saa tarpeeksi yksityisyyttä muihin juttuihin. Mielestämme se on pienten lasten vanhempien suunnittelema :-) Voin vain sanoa, KOKEILE! Lantionpohjan harjoitukset voivat olla paljon hauskempia kuin pelkkä puristeleminen hampaita harjatessa.
0
Hyvä nipistykseen, mutta ei leluksi
Noob - 19. feb. 2021
Ostin sen lantionpohjan harjoittelua varten, katsoin Amazonista, että ihmiset valittavat sovelluksen yhteyden katkeamisesta, minulla ei ole ollut sitä ongelmaa, mutta puhelimeni olikin heti taskussani. Värähtelyt riittävät muistuttamaan puristamisesta / harjoittelun aloittamisesta, mutta eivät ole voimakkaita. We vibe -sovelluksessa on valikoima värähtelyjä, jotka on luultavasti tarkoitettu leluille, eli niiden välillä pitäisi varmaan olla pidempi tauko ennen lantionpohjan harjoittelua, mutta ne toimivat ihan ok. Menin suoraan raskaimpiin painoihin / eli se ei tule ulos, joten minulle itse pääosa olisi pitänyt olla myös raskaampi käyttääkseni painon skaalausta. En ole kokeillut muita lantionpohjan harjoittajia, mutta olen tyytyväinen, suurin miinus on sovelluksen rytmeistä.. En olisi tyytyväinen, jos olisin ostanut sen seksileluksi
0
Me tunnelma kukkii
Anonymous - 11. oct. 2021
Huono ja menettää jatkuvasti yhteyden sovellukseen Nopeasti virta loppuu kesken.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful