Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Classic Parivibraattori var 1

We-Vibe Classic Parivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

We-Vibe Classic on maailman suosituin pareille suunnattu seksilelu. Sitä voi käyttää rakastelun aikana, jolloin se stimuloi naisen G-pistettä ja klitorista sekä miehen penistä samalla kun nautitte toisistanne. 

Vibraattoriin on ohjelmoitu valmiiksi 10 erilaista värinäohjelmaa, mutta voitte myös luoda omia värinärytmejä ja tallentaa ne käyttämällä älypuhelimen sovellusta. Näin voitte itse hallita värinän kestoa ja intensiteettiä.

We-Vibe Classicin erityisominaisuutena on sen käyttötapojen monipuolisuus. Sitä voi käyttää mukana tulevalla kaukosäätimellä, mutta myös älypuhelinsovelluksella, mikä mahdollistaa sen käyttämisen vaikka toiselta puolen maailmaa. Se on ainutlaatuisen sopiva etäsuhteisiin tai työmatkoille, jotka erottavat teidät toisistanne.

We-Vibe Classicin muotoilu on muistakin We-Vibe -malleista tuttu, joten se on joustava ja mukava käyttää. Se on päällystetty laadukkaalla lääketieteellisellä silikonilla. Suosittelemme, että käytätte We-Vibea vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa, mikä tekee sen pinnasta vieläkin miellyttävämmän ja helpottaa sen asettamista paikalleen. 

Vibraattori on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää huoletta myös suikussa tai ammeessa. Se on helppo puhdistaa lämpimän veden ja seksilelun puhdistussuihkeen avulla.

Se on pakattu tyylikkääseen valkoiseen rasiaan, joka toimii myös laturina. Neljän tunnin lataus antaa sille kolme tuntia käyttöaikaa.

We-Vibesta saa kaiken irti kunhan käyttöä harjoittelee hieman. Kokeilkaa sitä siis useamman kerran ja eri asennoissa, jotta saatte selville, mikä toimii parhaiten juuri teille. Asennoiksi suosittelemme lähetyssaarnaajaa, lusikkaa ja ratsastusasentoa, jossa nainen on päällä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin tyytyväinen
Anonymous - 10. jan. 2017
Tämä tuote ei tuottanut pettymystä! Erittäin helppo käyttää sekä yksin että kumppanin kanssa. Siinä on useita eri tärinäasetuksia, mikä tekee jännittäväksi kokeilla erilaisia ja helppo löytää sinulle sopiva. Jos yhdistät sen matkapuhelimeesi, voit luoda omia tärinäohjelmia, mikä tekee siitä vielä jännittävämmän. Riippumatta siitä, käytätkö kaukosäädintä vai matkapuhelinta, sillä on hyvä kantama, mikä on erittäin myönteistä! Värähtelijä on erittäin tyylikäs katsella ja erittäin hyvälaatuinen. Laatikon, jossa se toimitetaan (joka on myös latausasema), ansiosta se on helppo piilottaa, mutta se on silti helposti saatavilla. Se pitää vain vähän ääntä, mikä on hienoa, jos haluat viedä sen ulos makuuhuoneesta ;) Olemme erittäin tyytyväisiä tähän tuotteeseen ja voimme ehdottomasti suositella sitä!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Vaimo rakastaa sitä
Anonymous - 4. apr. 2017
Vaimoni on vaikea saavuttaa orgasmia, kun harrastamme seksiä, joten ajattelin, että meidän pitäisi yrittää ostaa seksileluja, joita voisimme käyttää seksin aikana. Ostimme tämän, ja se on todella ollut hitti vaimon keskuudessa. Hän tulee nyt paljon useammin kuin ennen, ja se on niin mukavaa nähdä. Peniksessä on myös erittäin tuhmia värinöitä, ja koko juttu on tiukempi, koska se istuu ja täyttää häntä hieman. Se oli loistava ostos.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful