Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Gala Sovelluksella Ohjattava Klitorisvibraattori var 1

We-Vibe Gala Sovelluksella Ohjattava Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Hemmottele itseäsi tai kumppaniasi aivan erityisellä nautinnolla, jonka We-Vibe Gala Klitorisvibraattorin tehokkaat värinät saavat aikaan.

Tämän ergonomisesti muotoillun ja silkinpehmeästä silikonista valmistetun vibraattorin avulla voit kiihottaa klitorista sen molemmin puolin, sillä vibraattorin "korvissa" on molemmissa oma erikseen säädettävä moottorinsa. Niinpä voit käyttää kahta eri värinäasetusta yhtä aikaa tai nauttia suosikkirytmistäsi klitoriksen molemmin puolin.

Vibraattorissa on 10 esiohjelmoitua värinäasetusta, jonka lisäksi voit tehdä aivan omia värinärytmejä ilmaisen We-Connect -älypuhelinsovelluksen avulla. Vibraattorista voi nauttia niin omassa rauhassa, yhteisissä leikeissä samalla parisängyllä tai ollessanne omilla puolillanne maailmaa.

Gala on vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös suihkussa tai kylvyssä. Se ladataan näppärästi mukana tulevalla USB-latausjohdolla. 90 minuutin latauksella saat peräti 120 minuuttia leikkiaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Olen fani!
Mette - 30. apr. 2020
Olen aivan ehdottomasti tämän fani.! En ehtinyt vielä kokeilla sovellusta kun halusin vaan päästä heti kokeilemaan vibraattoria. Se on NIIN ihana materiaaleiltaan ja todella helppo ohjata. Istuu hyvin käteen ja sopii kroppaan. Helppo käyttää painikkeita myös kesken kaiken ilman että tarvii oikeasti katsoa että mikä on mikä. Ja sitten se tärkein - tällä saa aivan fantastisia orgasmeja, ja tästä tuli saman tien mun uusi suosikki! Love, love, love it!
Näyttää paremmalta kuin se on
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän lahjaksi vaimolleni. Se oli suuri pettymys. Materiaalin laatu ja tuntuma näyttävät hyvältä, mutta vaikutus klitorisvibraattorina oli suuri pettymys. Ehkä se toimii parhaiten naisilla, joilla on suuri ulkoneva klitoris. Se ei todellakaan ole vibraattori kaikille.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Vitun huono
Anonymous - 13. mar. 2024
Mikään teiltä ostamistani tuotteista ei toimi, aivan liian heikko värähtelyääni!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Olen fani!
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen tämän täydellinen fani! En ole vielä ehtinyt kokeilla sovellusta, koska halusin vain kokeilla sitä heti. Siinä on SUCH ihania materiaaleja ja se on uskomattoman helppokäyttöinen. Se istuu hyvin käteen ja myötäilee vartaloa. Nappulat on helppo löytää, kun sitä käyttää, ilman että tarvitsee nostaa sitä ylös ja katsoa mikä nappi on mikä. Ja mikä tärkeintä, se antaa uskomattomia orgasmeja ja on ehdottomasti uusi suosikkini! Rakastan, rakastan, rakastan sitä!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Jännittävä lelu
Anonymous - 10. sep. 2020
Pehmeä materiaali, joka tekee siitä erittäin mukavan. Suunniteltu istumaan tiiviisti kehoa vasten, jotta se voi stimuloida koko klitorisaluetta. Värähtelymahdollisuudet ovat loputtomat, jos yhdistät sen sovellukseen - täältä voit myös antaa kumppanin ohjata värähtelyjä. Voit hallita sitä, kuinka voimakkaita värähtelyjä kumppanisi voi antaa sinulle - jotain, jota herkkä klitoris arvostaa, sillä tämän vibraattorin moottorit ovat tehokkaita ja vahvoja. Värähtelijä toimii todella hyvin myös sovelluksen ulkopuolella. Tässä yksinkertaisen muotoilun ansiosta on helppo innostua.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Olen fani!
Anonymous - 1. mar. 2018
Olen ehdottomasti tämän fani! En ole vielä kokeillut sovellusta, koska halusin vain kokeilla sitä heti. Siinä on vain SUCH upeaa materiaalia ja se on uskomattoman helppokäyttöinen. Se makaa hyvin kädessä ja myötäilee kehoa. Painikkeet on helppo löytää käytön aikana, joten sitä ei tarvitse nostaa ylös ja katsoa, mikä painike on mikä. Ja mikä tärkeintä, se antaa uskomattomia orgasmeja ja on ehdottomasti uusi suosikkini! Rakastan, rakastan, rakastan sitä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Paras mitä olen kokeillut!
Anonymous - 2. oct. 2021
Kyllä, otsikko kertoo kaiken, se on parasta, mitä olen kokeillut!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Yli odotusten!
Anonymous - 13. mar. 2024
Minulla on jo Satisfyer Pro 2 ja Satisfyer Curvy 1+ ja ajattelin, että mikään ei voita niitä. Mutta tästä tuli uusi suosikkini, tehokkaampi ja mukavampi. Lisäksi se on melko hiljainen, joten sekin on iso plussa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vau
Anonymous - 13. mar. 2024
Orgasmitakuu niille, jotka pitävät ulkoisesta stimulaatiosta!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Olen fani!
Anonymous - 1. mar. 2018
Olen tämän täydellinen fani! En ole vielä kokeillut sovellusta, koska halusin vain kokeilla sitä heti. Materiaalit ovat NIIN kivoja ja sitä on uskomattoman helppo käyttää. Se istuu hyvin käteen ja myötäilee kehoa. Painikkeet on helppo löytää käytön aikana ilman, että pitää pitää sitä ylhäällä ja katsoa, mikä painike on mikä. Ja mikä tärkeintä, se antaa uskomattomia orgasmeja ja on ehdottomasti uusi suosikkini! Rakastan, rakastan, rakastan sitä!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful