Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Magic Wand Vibraattorisetti var 1

We-Vibe Magic Wand Vibraattorisetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

We-Vibe Magic Wand Vibraattorisetti sisältää ylellisen, tehokkaan vibraattorin sekä leikkisiä lisäosia.

Ergonomisesti muotoiltu sauva on päällystetty samettisella silikonilla ja se mukautuu vartalosi muotoihin. Vibraattori tarjoaa mahdollisuuden nauttia intensiivisistä klitorisorgasmeista sekä nautinnollisista parileikeistä osana esileikkiä.

Rymisevät, syvälle ulottuvat värinät kiihottavat vartalon erogeenisiä alueita. Portaattomia, intuitiivisia intensiteettejä säädetään varressa olevien painikkeiden kautta ja lisäksi valittavana on 10 erilaista rytmiä. Voitte myös ladata ilmaisen We-Connect -sovelluksen, jolla stimulaatiota voi räätälöidä juuri teille sopivaksi tai voitte nauttia tuhmista kaukoleikeistä.

We-Vibe Wandin erityisominaisuutena on käytännöllinen Smart Silence -toiminto, joka saa värinän alkamaan vasta sitten, kun vibraattori saa ihokosketuksen. Toiminnon saa päälle ja pois päältä pitämällä rytmipainiketta painettuna 5 sekunnin ajan.

Lisäksi voitte nauttia sauvasta aivan uusilla tavoilla käyttämällä mukana tulevia lisäosia. Toisessa niistä on valtava määrä pehmeitä kieliä, jotka tuntuvat ihanilta esimerkiksi klitoriksella, kun taas toinen niistä muuttaa wandin tehokkaaksi penisvibraattoriksi.

We-Vibe Magic Wand Vibraattorisetti on sekä vesitiivis että ladattava. Se on valmistettu ftalaatittomasta ja lateksittomasta silikonista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei se mitään.
Anonymous - 1. jan. 2022
Huono laatu ja minun kopiossani oli hyvin epätasaista tärinää. Itse pää on hieman pienempi kuin vakiokoko, joten tavalliset tarvikkeet eivät sovi. Parempi valita sellainen, jossa on johto.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Näyttää paremmalta kuin se on
Anonymous - 13. mar. 2024
Niche käytettäväksi märissä ympäristöissä. Ei kovin voimakas tärinä, parempi ostaa sellainen, jossa on johto. Huono sovellus. Se on hyvin epätasapainoinen ja tärinätasot asetetaan asteittain eikä lineaarisesti, mikä vaikeuttaa voimakkuuden asteittaista nostamista. Ei suositella ?
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful