Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Moxie Alushousuvibraattori Kaukosäätimellä ja Sovelluksella var 1

We-Vibe Moxie Alushousuvibraattori Kaukosäätimellä ja Sovelluksella

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

We-Vibe Moxie Alushousuvibraattori Kaukosäätimellä ja Sovelluksella mahdollistaa leikkien viemisen makuuhuoneen ulkopuolelle.

Tyylikäs ja ergonomisesti muotoiltu vibraattori on suunniteltu sujautettavaksi alushousuihin, jossa se pysyy paikallaan mukana tulevan magneetin avulla. Syvän, rymisevän värinänsä avulla se hemmottelee klitorista suoraan, mutta myös sitä ympäröiviä tuhansia hermopäätteitä.

Luovuta mukana tuleva kaukosäädin kumppanisi käsiin, jolloin hän voi hallita nautintoasi. Moxie soveltuu myös kuumiin kaukoleikkeihin. Lataa ilmainen We-Vibe-sovellus ja säädä tyydytystä älypuhelimen avulla.

Kaukosäädintä käytettäessä valittavanasi on 3 esiohjelmoitua värinätasoa ja 7 rytmiä, joten tarjolla on jokaiselle jotain. Jos säädät Moxieta älypuhelimella, tarjolla on loputtomasti erilaisia vaihtoehtoja, joista voit koota juuri sinulle sopivinta stimulaatiota, joka huipentuu räjähtävään kliimaksiin.

Silkinpehmeästä silikonista valmistettu Moxie on vesitiivis, joten se soveltuu myös suihkuleikkeihin. Vibraattori ladataan mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Yhdellä latauksella saat jopa 2 tuntia nautintoa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Uskomaton!
L - 14. jun. 2021
Aivan mahtavaa. Ainoa haittapuoli on akun kesto.
0
Hauska pikku juttu
Sara - 9. feb. 2021
Ihana pieni asia käytettäväksi, kun olet treffeillä ja miehesi voi hallita sitä.
0
Niin kiihottava
Zelina - 4. nov. 2020
3 sanaa. ME RAKASTAMME SITÄ. Se on upea, pieni, hiljainen ja tarjoaa parhaan nautinnon. Stimuloi oikeita paikkoja ja magneetin ansiosta se pysyy siellä, missä sen pitääkin olla. Kaikki fantastisen ihanan kokemuksen kautta
0
Rahan tuhlausta.
D - 25. oct. 2020
Sitä ei voi käyttää edes kädessä pidettävänä klitorisvibraattorina, voimakkainkin värinä tuntuu vain pienenä pistelynä ja tuntuu enemmänkin sähköhammasharjalta kädessä. Se oli luultavasti huonoin kalliista ostoksistani tähän mennessä.
0
Parempi kuin muut!
Miss - 1. nov. 2019
Moxie on ehdottomasti parempi kuin muut kokeilemani vibraattorit. Se on ensimmäinen, joka on todella antanut minulle orgasmin, kun taas muut ovat enemmän vain osa esileikkiä ja muuta sellaista. Näyttää siltä, että se toimii todella hyvin magneetilla, joka pitää tilan alushousuissa, jotta se todella pysyy paikallaan, kun se tuntuu hyvältä. Olen (tai olemme) kokeillut vain kaukosäätimellä, mutta kumppanini on melko utelias sen suhteen, mitä voimme saada irti sovelluksesta
0
Hyvä tuote. Sovellus ei toimi
Anonymous - 7. may. 2021
Tuote on täysin ok. Hyvä laatu keskinkertainen tärinä. Ei ole koskaan käytetty koska sovellus ei koskaan toimi. Joten jos haluat sovelluksen funskjson ohjata poispäin
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei tarjoa tarpeeksi suoraa stimulaatiota
Anonymous - 2. sep. 2021
"Tarvitsen stimulaatiota suoremmin ja klitoriksen puolelta. Huomaan, että tämä on vain ulkopuolella, mikä ei toimi minulle.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei rahan arvoinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Ei kovin hiljainen, värähtelyt ovat mukavia, mutta sitä on vaikea saada istumaan niin, että se antaa todella hyvän vaikutuksen.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful