Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Nova Rabbit Vibraattori var 1

We-Vibe Nova Rabbit Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

We-Viben laadukkaalla Nova Rabbit -vibraattorilla voit stimuloida samanaikaisesti sekä klitorista että G-pistettä todella herkullisesti. Tuplastimulaatio tekee orgasmeista syviä ja intensiivisiä.

Nova Rabbit on muotoiltu siten, että sen ulkoinen, erittäin käyrä ja joustava "pupuvibraattori" pysyy aina oikeassa kohdassa samalla kun sauvaosa stimuloi sinua sisältä. Voit siis huoletta liikuttaa sauvaa edestakaisin, sillä pupu pysyy klitoriksella.

Novassa on 10 eri värinätasoa, joista osa on tasaisia ja osa rytmikkäitä. Vibraattorin molemmat päät voi laittaa värisemään yhdessä tai erikseen. Värinöitä voi säätää vibraattorin kahvassa olevilla painikkeilla tai käyttämällä älypuhelintasi, jonka avulla myös kumppanisi voi osallistua leikkeihin.

We-Vibe Nova Rabbit on tehty laadukkaasta silikonista. Se on pituudeltaan 21,5 cm, josta 9 cm on sisään asetettavaa. Se on vesitiivis ja hiljainen.

Vibraattorin voi ladata USB-johdon avulla, ja yhdellä latauksella käytät laitetta jopa kahden tunnin ajan. Sen mukana tulee soma samettipussi säilytystä varten.

Voitti XBIZ Award -palkinnon tuotesarjassa "Innovative Sex Toy of the Year - Design" vuonna 2017.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful