Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Rave G-pistevibraattori var 1

We-Vibe Rave G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Suosittelemme We-Viben Rave-G-pistevibraattoria, jos haluat intensiivistä stimulaatiota G-pisteellesi. G-pisteorgasmit ovat syviä ja voimakkaita.

Vibraattori on ergonomisesti muotoiltu hieman käyräksi, joten se osuu G-pisteeseen helposti. Sen voimakas mutta hiljainen moottori yhdistettynä silkinpehmeään pintaan tarjoaa ihanan ylellisen käyttökokemuksen.

G-pistevibraattorissa on 10 erilaista värinätasoa. Voit säätää niitä laitteen varressa olevilla painikkeilla tai käyttämällä We-Vibe-sovellusta älypuhelimellasi, jonka avulla voit kustomoida värinäasetuksia ja ottaa myös kumppanisi mukaan leikkeihin.

We-Vibe Rave on tehty silkinpehmeästä, laadukkaasta silikonista. Se on pituudeltaan 22 cm ja sen halkaisija vaihtelee 2,5-3,5 cm:n välillä. Sen voi ladata USB-johdon avulla, ja yhdellä latauksella käytät laitetta jopa kahden tunnin ajan.

Vibraattori on roiskeenkestävä, muttei vesitiivis. Sen mukana tulee soma samettipussi säilytystä varten. 

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Fantastinen
CF - 10. dec. 2019
Olin hieman skeptinen, pakkauksen avattua ensimmäisen kerran, mutta luoja! Kuinka jouduinkaan häpeäkseni olleeni väärässä!! Rakastan sitä, että sitä voidaan ohjata sovelluksella, kun en ole kumppanini kanssa, ja että hän ja minä voimme tehdä omia värähtelyrytmejämme. On vain niin tuhmaa olla tietämättä mitä tapahtuu, kun hallinta on hänellä.
0
Hieno ja hyvä dildovibraattori
Elisa - 21. jun. 2016
Olen todella ihastunut Rave-dildooni. Minulla on pari vibraattoria laatikossa, mutta se on aina Rave, jonka otan nykyisin esille :-D Värinät tuntuvat raskailta, mikä tarkoittaa, että ne ovat todella tuntuvia. Sekä silloin, kun käytän sitä sisällä että jos käytän sitä ulkona. Olen käynyt sitä muutaman kerran suihkussa ja voin lämpimästi suositella muitakin kokeilemaan. ;-)
0
Osta osta osta!!!
Sara - 10. feb. 2021
Olen testannut muutamia erilaisia G-pistevibraattoreita, mutta tämä on paras, minkä olen testannut, ja sain jopa naisen laukeamaan sillä. Ehdottomasti rahan arvoinen!
0
Monipuolinen ja super hyvä!
Pauline - 19. jul. 2018
Pehmeää ja sileää materiaalia. Älykäs täysin peitetyillä painikkeilla ja latausportilla, mikä tekee siitä erittäin suojatun, vaikkei se ole vedenpitävä. Hyvä ja monipuolinen tärinäohjelma. En ole vielä testannut sitä sovelluksella :)
0
Voimakas ja hyvä
Anonymous - 8. apr. 2017
Ostin tämän tyttöystävälleni ja hän rakastaa sitä. Se antaa voimakkaita värähtelyjä. Ainoa pieni miinus, jonka voin ajatella, on se, että sinun on painettava useiden värähtelyjen läpi sammuttaaksesi sen, mutta hän saa herkullisia sarja-orgasmeja tästä, joten se on pieni pikkujuttu.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin hyvä vibraattori!
Anonymous - 2. may. 2018
Tämä ostettiin ensisijaisesti ulkokäyttöön, ja siinä roolissa se toimii erinomaisesti. Sitä on helppo käyttää, mutta älä yritä näpelöidä sitä pimeässä tai "taistelun kuumuudessa". Painikkeita on vaikea löytää ja niitä on melko vaikea painaa. Ne napsahtavat selvästi, kun niitä painaa, mikä on plussaa. Fia kirjoittaa, että "joudut painamaan useiden värinöiden läpi sammuttaaksesi sen". Tämä ei pidä täysin paikkaansa, paina ja pidä keskipainiketta painettuna sammuttaaksesi sen. Värähtelyt ovat syviä ja voimakkaita, ja kaareva muoto tarkoittaa, että Fia voi käyttää sitä yksin tai yhdynnän aikana. Kuten aiemmissa We-Vibe-tuotteissa, pistoke työnnetään silikonin läpi latausta varten. Latausliitin tuntuu erittäin tiukalta, joten en ole huolissani kosteuden pääsystä sisään. Olisin toivonut, että lataus olisi ollut induktiivinen, mutta elämässä ei kai saa kaikkea. Mukana tuleva jäykkä, muovinen johto heikentää hieman yleisvaikutelmaa, mutta vain vähän. Ainakin täällä kotona tämä oli suuri menestys.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Sellainen ero paristokäyttöisiin verrattuna!
Anonymous - 10. may. 2016
Fantastista!
Konekäännös sivustolta sinful.se
AINOA TARVITSEMASI VIBRAATTORI!
Anonymous - 12. oct. 2021
Rave näyttää hieman oudolta, mutta ei hätää. Suunnittelija on todella ajatellut tätä, ja lupaan, että se toimii täydellisesti sekä klitoriksella että g-pisteellä! Mieluiten kahdella samanaikaisesti. Jos minun olisi pitänyt heittää pois kaikki muut seksivälineet, noin kaksikymmentä, yhtä lukuun ottamatta, olisin pitänyt meidän KAKSI Raven! Yksi vinkki, joka toimii tehokkaimmin vaimoni kanssa, on seistä tai polvistua, kun hän käyttää sitä. Voisiko olla niin, että se ottaa paremmin, kun klitoris roikkuu alaspäin?
Konekäännös sivustolta sinful.se
Paras
Anonymous - 12. jul. 2022
Paras kokeilemani...
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful