Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Sensations in Sync Vibraattorisetti var 1

We-Vibe Sensations in Sync Vibraattorisetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

We-Vibe Sensations in Sync Vibraattorisetti pitää sisällään We-Viben kaksi suosituinta vibraattoria, joista saatte takuulla nautintoa tuntikausiksi.

Bestselleri We-Vibe Sync sopii myös kiihottaviin soololeikkeihin, mutta parhaimmillaan se on yhdynnän aikana, jolloin se tuottaa nautintoa teille molemmille.

Sync stimuloi naisen G-pistettä ja klitorista kun taas mies pääsee nauttimaan värinästä jokaisella työnnöllä.

Voitte säätää Syncin värinää joko mukana tulevalla langattomalla kaukosäätimellä tai älypuhelimeenne asennettavalla sovelluksella. Jälkimmäinen vaihtoehto mahdollistaa sen ohjaamisen vaikka toiselta puolelta maailmaa ollessanne erillänne.

Syncin lisäksi saatte erittäin huomaamattomaksi muotoillun We-Vibe Tango -klitorisvibraattorin. Se sopii täydellisesti esileikkiin tai itsetyydytykseen.

Kummassakin vibraattorissa on monta värinäasetusta jo valmiiksi, ja Synciin niitä voi myös tehdä itse älypuhelinsovelluksen kautta.

Vibraattorit on valmistettu joustavasta lääketieteellisestä silikonista sekä ABS-muovista, jotka tuntuvat miellyttävältä käytössä. Molemmat vibraattorit ovat vesitiiviitä ja ladattavia USB-latausjohdon avulla.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful