TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Sensations in Sync Vibraattorisetti var 1

We-Vibe Sensations in Sync Vibraattorisetti

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

We-Vibe Sensations in Sync Vibraattorisetti pitää sisällään We-Viben kaksi suosituinta vibraattoria, joista saatte takuulla nautintoa tuntikausiksi.

Bestselleri We-Vibe Sync sopii myös kiihottaviin soololeikkeihin, mutta parhaimmillaan se on yhdynnän aikana, jolloin se tuottaa nautintoa teille molemmille.

Sync stimuloi naisen G-pistettä ja klitorista kun taas mies pääsee nauttimaan värinästä jokaisella työnnöllä.

Voitte säätää Syncin värinää joko mukana tulevalla langattomalla kaukosäätimellä tai älypuhelimeenne asennettavalla sovelluksella. Jälkimmäinen vaihtoehto mahdollistaa sen ohjaamisen vaikka toiselta puolelta maailmaa ollessanne erillänne.

Syncin lisäksi saatte erittäin huomaamattomaksi muotoillun We-Vibe Tango -klitorisvibraattorin. Se sopii täydellisesti esileikkiin tai itsetyydytykseen.

Kummassakin vibraattorissa on monta värinäasetusta jo valmiiksi, ja Synciin niitä voi myös tehdä itse älypuhelinsovelluksen kautta.

Vibraattorit on valmistettu joustavasta lääketieteellisestä silikonista sekä ABS-muovista, jotka tuntuvat miellyttävältä käytössä. Molemmat vibraattorit ovat vesitiiviitä ja ladattavia USB-latausjohdon avulla.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful