Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Sensations Unite Collection Setti var 1

We-Vibe Sensations Unite Collection Setti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

We-Vibe Sensations Unite Collection Setti auttaa teitä nauttimaan ihanista yhteisistä orgasmeista.

Suosittu parivibraattori We-Vibe Unite stimuloi samanaikaisesti sekä naisen G-pistettä että klitorista yhdynnän aikana ottaen myös miehen mukaan nautintoon.

Miehen työntyessä naisen emättimeen We-Vibe Uniten viereen, sen värinä välittyy myös miehen penikselle tarjoten tavallista voimakkaamman kliimaksin teille molemmille.

Settiin kuuluu myös upea Pivot-penisrengas, jonka avulla mies saa tavallista kookkaamman ja kestävämmän erektion sekä nautinnollista värinää, jonka voi suunnata joko naiselle tai miehelle riippuen siitä, miten päin penisrenkaan kääntää.

Parivibraattoria säädetään mukana tulevalla kaukosäätimellä, jolloin kumppanisi voi ohjata sitä toiselta puolelta huonetta tai vaikka ravintolapöytää vieden sinut orgasmiin.

Penisrengas puolestaan tarjoaa vieläkin tuhmempia leikkimahdollisuuksia. Sitä voi säätää ilmaisella, turvallisella älypuhelinsovelluksella kännykkäsi kautta. Se sopii erinomaisesti myös kaukosuhteisiin, sillä sovelluksen avulla sitä voi ohjata vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Unite ja Pivot ovat molemmat vesitiiviitä ja ladattavia mukana tulevilla USB-latausjohdoilla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin hieno lelusarja!
Anonymous - 4. oct. 2018
Hei! Tätä tuotetta voin suositella! Erittäin mukava molemmat vibraattorit ovat hyviä! Sain loistavan kommentin kun penisrengas oli päällä ja penis hänessä, että,koko penis värisee! Renkaassa on sovellus ja painike renkaassa. Ja laitteessa on kaukosäädin ja painike itse laitteessa Paras hinta tällä sivustolla. Nauti!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful