Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Sync Sovelluksella ja Kaukosäätimellä Ohjattava Parivibraattori var 1

We-Vibe Sync Sovelluksella ja Kaukosäätimellä Ohjattava Parivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Maailmasta ei löydy kahta samanlaista vartaloa, ja siksi voi olla vaikeaa löytää seksilelua, joka sopii täydellisesti juuri sinulle. We-Vibe Sync Sovelluksella ja Kaukosäätimellä Ohjattava Parivibraattori on kuitenkin säädettävä, joten se sopii erinomaisesti useimmille.

We-Vibe Sync on huippusuositun We-Vibe 4 Plus -vibraattorin seuraaja. Tämä uusi malli on entistä joustavampi ja sitä voi säätää, joten se osuu naisen G-pisteelle ja klitorikselle juuri oikealla tavalla. Vibraattoria käytetään yhdynnän aikana, jolloin se tarjoaa nautinnollista värinää molemmille osapuolille.

Vibraattorissa on 11 esiohjelmoitua värinätasoa, joita voi säätää vibraattorin painikkeiden avulla, mukana tulevalla kaukosäätimellä tai älypuhelimeen asennettavalla sovelluksella. Lisäksi We-Vibe-sovelluksen kautta kumppanisi voi hallita vibraattoria pitkienkin välimatkojen päästä, mikä tekee vibraattorista erinomaisen vaihtoehdon myös kaukosuhteisiin.

We-Vibe Sync on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Se on vesitiivis ja sen voi ladata mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Voitti XBIZ Award -palkinnon kategoriassa "Couples Sex Toy of the Year - Powered" vuonna 2017.

Jos haluat pitää hieman lisää hauskaa, voit yhdistää tuotteen myös FappyBunny -sovellukseen. Pelissä värinöitä ohjataan erilaisilla saavutuksilla, joten mitä pidemmälle pääset, sitä nopeammin laukeat.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Rahat hukkaan
Pettynyt - 5. aug. 2019
Ostin tuotteen piristämään parisuhdetta. Molempien odotukset olivat hyvin korkealla sillä lelua oli kehuttu paljon. Testasin tuotetta ensin yksin ja petyin aivan totaalisesti kuten myös mieheni. Kuvien perusteella otaksuin että lelu olisi paljon isompi mutta pakkauksen avattuani lelu olikin todella pieni. Värinät eivät tunnu missään ja äänet ovat kovat. Tuote ei edes pysy hyvin paikoillaan. Harmittaa ihan vietävästi kun piti maksaa aivan älytöm summa kyseisestä tuotteesta joka nyt sitten lojuu laatikon pohjalla käyttämättömänä.
Pettymys
Ms. - 15. jan. 2019
Odotimme laitteelta paljon, mutta tuote oli todellinen pettynys. Tuotetta on vaikea saada pysymään yhdynnässä. Esileikeissäkin tuote tippuu, vaikka miten säätelet. Vaikea saada yleensä ottain tuntumaan oikeassa paikassa. Lantiopohjalihaksia ei passaisi jännittää lainkaan. Värinä ääni on häiritsevä. Kaukosäätimellä vaikea saada toimimaan. Puhelinsovelluksella tosin toimi hyvin, otti komentoja vastaan. Materiaali ja väri olivat miellyttävät. Kallis laite jäämään laatikkoon :(
Piristystä pikkulapsi arkeen.
M35N33 - 30. dec. 2018
Tuote toi mukavasti piristystä pikkulapsi arkeen missä aikuisten aika on kortilla. Nyt kauppareissuissakin on jotain mukavaa. Kiusoitteluun laite toimii erittäin hyvin ja on helposti säädettävissä sovelluksella kunhan kaikki asetukset on oikein. Sovellus vaatii paikannusta joten käytön aikana puhelimen virran kulutus kasvaa. Vaimoni ei ole herkimmästä päästä laukeamaan mutta tämän lelun tehot riittää sopivissa oloissa siihenkin. Käyttö kaikista helpointa yhdellä puhelimella ja sovellus antaa kaukosäädintä kattavamman valikoiman värinöitä. Etäkäyttö vaatii enemmän säätämistä. Kaukosäädinkin toimii mutta parhaiten makuuhuoneessa missä voi itsekkin tuntea värinät. Ulkona leikkiessä bluethoot yhteys katkeaa kyllä helposti etäisyyden kasvaessa mutta palautuu kun lelu ja puhelin ovat taas lähekkäin. Yhteyden katkeaminen ei onneksi sammuta tai pysäytä värinöitä. Laite on huomaamaton käytössä ja etenkin matalammilla tehoilla hiljainen. Ravintolassa tai kahvilassa missä vähänkään taustahälyä lelun värinöitä ei kuule vaikka koettaisi kuunnellakkin. Kerran viety vaimo junalle lelu sisällä ja juuri ennen junan lähtöä säädetty junan ikkunan takaa värinät aaltoilemaan täysillä. Suosittelen
Hyvät värinät, pieniä hankaluuksia ohjailussa
s<3 - 2. dec. 2018
Tuotteen värinät ovat upeat ja vibraattoria voi todella muotoilla niin, että se hieroo juuri oikeista paikoista. Mobiilisovelluksen ja laitteen välinen yhteys kuitenkin katkeilee, vaikka sovellusta käyttäisi samassa huoneessa laitteen ohjailuun. Laitetta voi joutua siis yhdistelemään uudelleen useaan kertaan. Emme ole vielä testailleet, toimiiko laite lupaamallaan tavalla myös kauempaa sovelluksen kautta ohjailtuna ja toistuvatko yhdistysongelmat. Kaukosäätimen käyttö oli hieman haastavaa, en koe, että sillä olisi saanut samanlaista muokkailtavuutta värinöihin, kuin sovelluksen kautta. Ehkä olisin kaivannut vain enemmän alkuinfoa, mutta leikkimällähän nämä salat selviää. Kaiken kaikkiaan, erittäin hyvä parivibra kuitenkin esileikkiin ja yhdyntään.
Hyvää yhdessä
Yksi/kaksi - 8. nov. 2018
Erittäin hyvä ja toimiva kiihotin esim. työpäivän ajaksi puolisolle. On todella kuumottavaa saada naisensa kuumaksi pitkin päivää itse ohjaten vibraa. Laadukkaat materiaalit ja helpookäyttöisyys on merkki laadusta. Useita eri taajuuksia ja voimakkuuden säätö. Sovelluksesta löytyy chat, ääniyhteys ja kuvayhteys, eli on helppoa käyttää tätä yhdessä. Hintakin on maltillinen, joten voin vain suositella , on joka euron arvoinen. Hyviä hetkiä takuu varmasti.
Täydellinen lelu miehelle ja naiselle
Anonymous - 13. mar. 2024
Ehdottomasti rahan arvoinen. Toimii täydellisesti molemmille osapuolille. Mobiilisovellus on myös erinomainen. Tämän mukana tulee orgasmitakuu ja tahmea märkä tulos
Konekäännös sivustolta sinful.no
Loistava tuote
Anonymous - 3. aug. 2022
Tämä toimi minulle paljon paremmin kumppanin kanssa kuin yksin ???? Muuten hyvät värähtelyt, mutta olisi mukavaa käyttää liukuvoidetta, jotta ne todella tuntuvat ??
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä mutta hankala
Anonymous - 8. oct. 2017
Minun on muodostettava yhteys matkapuhelimeeni joka kerta, kun käynnistän sen, joten vaimoni on kutsuttava minut joka kerta uudelleen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Suuri ja jännittävä tuote.
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaukosäätimen paristo oli tyhjä vastaanotettaessa. Ehkä idea lisätä pala muovia, joka on irrotettava?
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hauskaa sekä yksin että kumppanin kanssa
Anonymous - 5. jul. 2018
Erittäin tyytyväinen tähän! Siinä on hyvät värähtelyt, erityisesti ulkovärähtelijässä, mutta se tuntuu myös hyvältä sisältä. Se on helppo laittaa paikalleen ja saada se istumaan mukavasti, koska sitä voidaan taivuttaa ja säätää. Tämä tekee siitä mukavan meille molemmille. Äänitaso on hyväksyttävä. Sitä tuskin kuulee alimmilla värähtelyillä. Koska siinä on kaukosäädin ja sovellus, sitä on hauska käyttää myös talon ulkopuolella, mutta ei korkeimmilla tärinänopeuksilla, silloin se kuuluu, jos ympärillä on hiljaista. Suosittelen tätä ehdottomasti muille pariskunnille, se on rahansa arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful