TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection var 1

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection on upea seksilelusetti, josta voitte nauttia yhdessä.

Setin keskipisteenä toimii huomaamattomaksi muotoiltu mutta äärimmäisen tehokas We-Vibe Tango -vibraattori, joka tarjoaa helposti kohdistettavaa ja huiman voimakasta värinää. Vibraattoria voi käyttää esim. klitoriksen tai muiden vartalon erogeenisten alueiden stimulointiin, joten se sopii erinomaisesti osaksi esileikkiä tai itsetyydytystä.

Tangon lisäksi settiin kuuluu Glow G-pistestimulaattori ja Dusk Eturauhasstimulaattori. Niitä voi käyttää sellaisenaan, mutta lisäksi molemmissa on paikka Tangolle, joten niitä voi käyttää myös yhdessä vibraattorin kanssa, jolloin pääsette nauttimaan värisevästä stimulaatiosta myös sisäisesti. G-pistettä ja eturauhasta stimuloimalla on mahdollista saada todella syviä ja voimakkaita orgasmeja.

Kaikki Pleasure Mate Collection -setin osat ovat täysin vesitiiviitä, joten voitte nauttia niistä myös suihkussa tai kylvyssä. Vibraattorissa on kahdeksan erilaista värinäasetusta, joita vaihtelette helposti sen pohjassa olevan painikkeen avulla. Pohjaan syttyy välkkyvä valo siinä vaiheessa kun akun varaus on vähissä, ja vibraattorin voi ladata mukana tulevalla latausjohdolla.

Suosittelemme käyttämään setin kanssa laadukasta, vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne siitä kaiken irti.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Laadukas yhdistelmä
Tango on uusi lempileluni! Se on huomaamaton ja nautinnollinen voimanpesä. Tangon värinä on voimakasta ja jyrisevää ollen suhteellisen hiljainen (ei kuulu toise... Lue lisää
Saila - 29. aug. 2018

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful