Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Vector Sovelluksella ja Kaukosäätimellä Ohjattava Eturauhashieroja var 1

We-Vibe Vector Sovelluksella ja Kaukosäätimellä Ohjattava Eturauhashieroja

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tehokas We-Vibe Vector Sovelluksella ja Kaukosäätimellä Ohjattava Eturauhashieroja tarjoaa taivaallista, sinulle räätälöityä eturauhasstimulaatiota.

Tässä tyylikkäässä vibraattorissa on säädettävä kaula, jonka avulla voit säätää tapin osumaan juuri oikeaan kohtaan, jolloin luvassa on intensiivistä nautintoa. Pyöristetty kärki ja pehmeät muodot mahdollistavat helpon sisään asettamisen, minkä jälkeen tapin ulkopuolelle jäävä osa stimuloi tuntoherkkää välilihan aluetta.

Nauti 10 esiohjelmoidusta värinäasetuksesta kaukosäätimen avulla tai lataa ilmainen We-Vibe-sovellus Android- tai iOS-älypuhelimeesi. Sovelluksella voit räätälöidä värinät omiin tarpeisiisi tai antaa tapin ja sen myötä räjähtävien orgasmiesi hallinnan kumppanisi käsiin.

Voitte leikkiä joko Bluetoothin tai langattoman verkon kautta, joten intiimi yhdessäolo on mahdollista myös pitkien välimatkojen päästä. Vector on vesitiivis, joten myös suihkunautinnot onnistuvat. Se ladataan mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Tappi on valmistettu ftalaatittomasta silikonista, jonka pinta tuntuu silkinpehmeältä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ihmeiden lelu
Uusintuttavuus - 1. sep. 2022
Sain kunnian elämäni ensimmästä kertaa käyttää eturauhaskiihotinta. Kokemus oli ikimuistoinen ja jäin värinäkokkuun heti. Ostin tuotteen aiempien arvostelujen mukaan enkä onneksi pettynyt. Hieno laite, jonka kautta olen löytänyt jälleen lisää nautintoa elämääni.
jokaisen euron arvoinen
uusiminä - 8. nov. 2021
Vaikea kirjoittaa ylisanoja tästä. Tiesin kyllä g- tai p-pisteeni olemassaolosta aiemminkin, mutta tämä vei ihan uudelle tasolle. En tiennyt, että viittäkymppiä lähestyvä eturauhasellinen ihminen voi saada neljä upeaa orgasmia kahden tunnin sisään. Todella mainio laite oman nautintonsa tutkiskeluun. Aivan mahtava yksin ja päräyttävä puolison kanssa - värinä resonoi kivasti myös kumppanin sisällä. Latautuu nopeasti ja lataus kestää riittävän pitkään. Ainakin minulle juuri sopivan kokoinen ja muotoinen, joten pysyy hyvin sisällä.
No Huh huh
Tyytyväinen - 4. dec. 2019
Ostin tämän pitkän harkinnan jälkee,vaikkakin hinta mietitytti paljon sekä skeptisyys koko eturauhasen "tuottamaa nautintoa kohtaan" olin kuitenkin utelias ja kiinnostunut kokeilemaan. Ensimmäiset hetket olivat hiukan vaisut, uudelleen asettelua ja työnnettävän osan uudelleen säätämistä,mutta sitten kun se osui ja stimuloi niin HUH mikä fiilis ja nautinto!! kaikki lelussa osoittautuivat sen hinnan arvoiseksi, en voi muuta kuin suositella tämän ostoksen myötä eivät eurot mene hukkaan. +Hiljainen +Helppo käyttää +Ohjelma monipuolinen +Säätöjä löytyy +Voimakas +Vesitiivis - koukuttava !! ;D
Lahja
Sara - 9. feb. 2021
Poikaystäväni sai tämän minulta. Hän ei ollut koskaan kokeillut mitään tällaista, mutta hän piti siitä ja tulee käyttämään sitä useita kertoja.
0
Uusi ulottuvuus.
CB - 19. dec. 2019
Minulla on kokemusta useista erilaisista eturauhasen anustapeista. Yleensä olen ollut tyytyväinen niihin kaikkiin. Kaipasin kuitenkin jotain, joka sopii täydellisesti juuri minun anatomiaani. Siinä mielessä olen nyt löytänyt sen. Se, että vibraattorin pää taittuu niin, että se sopii täydellisesti eturauhasen sijaintiin, on hieno yksityiskohta. Se saa orgasmin saavuttamaan uusia käsittämättömiä korkeuksia. Se on myös kiihottava materiaali. Samoin koneistaminen. Ainoa miinus on se, että bluetooth-yhteys ei yllä kovin pitkälle. Mutta joka tapauksessa on hieno ominaisuus, että poikaystävä voi hallita värinää matkapuhelimesta.
0
Numero 1!
Kenneth - 2. nov. 2019
Aivan mahtava! Sekä yksin että poikaystävän kanssa! Hän on saanut hurjan voimakkaan orgasmin joka kerta, kun sitä on käytetty. Tuskin keksin mitään negatiivista sanottavaa. Se tuntuu todella laadukkaalta ja siinä on hyvä moottori. Ainoa asia, jota kadun, on se, että en ole ostanut sitä aiemmin!
0
Tyytyväinen
R&J - 2. nov. 2019
Olen erittäin tyytyväinen tähän Vectoriin. Toimii juuri niin kuin luvattu. Laatu maksaa ja tämä pätee myös tässä tapauksessa. Erittäin suositeltava.
0
Pettymys
Anonymous - 8. nov. 2021
Ajattelin, että tämä, ottaen huomioon sekä hinnan että arvostelut, olisi todella hyvä. No, se ei tehnyt sitä. Hyvä materiaali ja mukava muoto, mutta siihen se loppuu. Kaukosäädin toimii vain silloin, kun se haluaa. Sovellus oli ehkä paras asia, kun se toimi. Hyvä tärinän kanssa, kiva, että sovelluksella voi asettaa tärinän joko ylös, alas tai molempiin (kaksi moottoria). Se ei osunut mihinkään tiettyyn kohtaan minulla, olipa tärinän ja kulman asetus mikä tahansa. Putoaa myös helposti kävellessä, sopii parhaiten istuma- tai makuuasentoon. Saa minulta alhaisen pistemäärän, koska se oli kaukana korkeasta pisteestä minulle.
Konekäännös sivustolta sinful.no
puhdistusaineet
Anonymous - 13. mar. 2024
Sinun ei tarvitse suihkuttaa paljon puhdistaaksesi. Voin suositella sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Jännitystä ja jännitystä
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin jännittävä lelu sekä silloin, kun haluat olla hieman erityisen tuhma naisen kanssa, mutta myös hauska yksin, varsinkin koska sovelluksessa on niin paljon vaihtoehtoja. Kaiken kaikkiaan loistava tuote
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful