TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Wish Klitorisvibraattori var 1

We-Vibe Wish Klitorisvibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

We-Vibe Wish Klitorisvibraattori toteuttaa kaikki toiveesi.

Ergonomisesti muotoiltu, silkinpehmeä silikonivibraattori kiihottaa klitoristasi, koko vulvan aluetta tai aivan koko vartaloasi osana kiihottavaa hierontaa. Sen erityisen syvät, rymisevät värinät muistuttavat paljolti Magic Wandin vastaavia.

Mikäli toivot tarkkaa, keskitettyä klitorisstimulaatiota, tulet rakastamaan ainutlaatuista Power Pulse -teknologiaa, joka saa aikaan aaltomaisia värinöitä. We-Vibe Wish ‑vibraattorin värinä ulottuu sekä klitoriksen sisäisiin että ulkoisiin hermopäätteisiin ja saa aikaan uskomattoman voimakkaita orgasmeja.

Voit käyttää sitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa välimatkasta riippumatta, sillä vibraattoria voi käyttää myös ilmaisen We-Connect -sovelluksen kautta. Vibraattorissa on 10 esiohjelmoitua värinäasetusta, mutta sovelluksella voit myös tehdä omia suosikkeja.

Wish on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa. Se on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. 90 minuutin latauksella saat peräti 120 minuuttia nautinnollista leikkiaikaa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful