Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Wish Klitorisvibraattori var 1

We-Vibe Wish Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

We-Vibe Wish Klitorisvibraattori toteuttaa kaikki toiveesi.

Ergonomisesti muotoiltu, silkinpehmeä silikonivibraattori kiihottaa klitoristasi, koko vulvan aluetta tai aivan koko vartaloasi osana kiihottavaa hierontaa. Sen erityisen syvät, rymisevät värinät muistuttavat paljolti Magic Wandin vastaavia.

Mikäli toivot tarkkaa, keskitettyä klitorisstimulaatiota, tulet rakastamaan ainutlaatuista Power Pulse -teknologiaa, joka saa aikaan aaltomaisia värinöitä. We-Vibe Wish ‑vibraattorin värinä ulottuu sekä klitoriksen sisäisiin että ulkoisiin hermopäätteisiin ja saa aikaan uskomattoman voimakkaita orgasmeja.

Voit käyttää sitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa välimatkasta riippumatta, sillä vibraattoria voi käyttää myös ilmaisen We-Connect -sovelluksen kautta. Vibraattorissa on 10 esiohjelmoitua värinäasetusta, mutta sovelluksella voit myös tehdä omia suosikkeja.

Wish on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa. Se on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. 90 minuutin latauksella saat peräti 120 minuuttia nautinnollista leikkiaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pehmeä ja mukava
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on epäilemättä paras vibraattori, joka minulla on koskaan ollut! Rakastan sen sinistä väriä ja muotoa. Pinta on mielettömän pehmeä - voit itse asiassa työntää sormen siihen. Se tuntuu todella hyvältä ihoa vasten, ja kun siinä on voiteluainetta, se on vielä parempi. Värähtelyt ovat voimakkaita ja tuntuvat selvästi kädessä, mikä on tietysti hieman tylsää. Mutta voin elää sen kanssa. Siinä on kaksi vibraattoria, jotka värähtelevät synkronoimatta, mikä antaa aaltoilevan tunteen alueella. Se on hyvin stimuloivaa, ja on mukava kokea, että se ei ole vain jatkuvaa värähtelyä koko alueella, vaan että se tavallaan rakentuu hitaasti.
Konekäännös sivustolta sinful.se
mukava
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin mukava tuote, jota voi käyttää sekä nopeaan virkistykseen että pidempiin peleihin. Pidän siitä, että kumppanini voi ohjata sitä, vaikka hän olisi kaukana.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pehmeä mutta vahva!
Anonymous - 7. feb. 2019
En uskonut, että se olisi niin vahva kuin se on. Muoto on fantastinen! Kaikki asetukset ovat aivan ihania! Hieman vaikea päästää irti itse asiassa. Ja se on vielä parempi, kun kumppanini on vastuussa!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pehmeä ja herkullinen
Anonymous - 3. jan. 2017
Tämä on yksinkertaisesti parhaimman näköinen vibraattori, joka minulla on koskaan ollut! Rakastan sen sinistä väriä ja muotoa. Pinta on niin pehmeä - voit todella painaa sormeasi siihen. Se tuntuu todella mukavalta ihoa vasten, ja voiteluaineen kanssa se on vielä parempi. Värähtelyt ovat voimakkaita ja ne tuntuvat selvästi kädessä, mikä on hieman sääli. Mutta voin elää sen kanssa. Siinä on kaksi vibraattoria, jotka värähtelevät eri nopeuksilla, mikä antaa aaltoilevan tunteen alueella. Se on hyvin stimuloivaa, ja on mukava kokeilla, että koko alueella ei ole vain jatkuvaa tärinää, vaan että se kasvaa hitaasti.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Se on iso
Anonymous - 13. mar. 2024
Minun olisi pitänyt tietää se kirjoituksesta, mutta olin silti yllättynyt. Se on hieman äänekäs ja siinä on yläosassa hassuja liikkeitä, joista en ole ihan varma, onko sen tarkoitus tehdä. Asetukset ovat ok, kiva että on muitakin ohjelmia kuin Sync.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
ihastuttava
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistava tuote, jota voi käyttää sekä nopeaan virkistykseen että pidempään pelaamiseen. Rakastan sitä, että kumppanini voi ohjata sitä, vaikka hän olisi kaukana.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful