Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Whisperz Dirty Talk Anaalivibraattori var 1

Whisperz Dirty Talk Anaalivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tuhmien puhuminen saa aivan uusia ulottuvuuksia, kun käytössä on Whisperzin ääneen reagoiva Dirty Talk -anaalivibraattori, joka saa kumppanisi pepun värisemään kiihottavien sanojesi tahdissa.

Tätä tehokasta tappia voi ohjata äänen ja musiikin avulla sisäänrakennetun mikofonin ja mukana tulevan kaukosäätimen kautta. Kokeile sen 7 erilaista värinärytmiä ja 3 nopeutta, tai kytke äänitoiminto päälle ja kuiskaa tuhmimmat salaisuutesi mikrofoniin. Voit myös antaa tapin väristä suosikkibiisisi tahtiin.

Kiusoittele kumppaniasi kotosalla tai pistä hänet kiemurtelemaan nautinnosta julkisilla paikoillla. Kaukosäätimen kantomatka on kokonaiset 7,5 metriä, joten voit hallita kumppanisi nautintoja huomaamattomasti.

Tappi sopii parhaiten astetta kokoneemmille takaportin sankareille, koska sen sisään asetettava pituus on tuhmat 10,5 cm ja halkaisija 4,3 cm. Kapeneva kärki ja silkinpehmeä silikoni yhdessä vesipohjaisen anaaliliukuvoiteen kanssa tekevät sisään asettamisesta sulavan nautinnollista ja helppoa.

Roiskeenkestävä tappi on helppo puhdistaa vedellä ja miedolla saippualla tai antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Arviointi
Anonymous - 13. mar. 2024
Meidän mielestämme se on erittäin helppokäyttöinen ja hauska, se vie meidät aina ravisteluun ja iloon asti.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful