Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Whisperz Dirty Talk Eturauhasvibraattori var 1

Whisperz Dirty Talk Eturauhasvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kumppanin rakastavat sanat tuntuvat nyt entistäkin nautinnollisemmilta! Whisperzin Dirty Talk -eturauhasvibraattori muuntaa kumppanin äänen kiihottavaksi värinäksi ja vie ekstaattiset nautinnot uusiin ulottuvuuksiin.

Tämä tappi on muotoiltu tuomaan täyttävää tyydytystä ja kohdistettua stimulaatiota eturauhasen alueelle. Siinä on 7 sisäänrakennettua värinärytmiä ja 3 nopeutta, minkä lisäksi sen äänitoiminto tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia tuhmaan stimulaatioon. Voit ohjata värinöitä äänelläsi, kaukosäätimen painikkeilla tai laittaa ne rytmittymään vaikka suosikkibiisisi tahtiin. Hemmotele kumppanisi peppua kiihkeillä rytmeillä ja tuhmilla sanoilla.

Kaukosäätimen kantomatka on jopa 7,5 metriä, joten voit kiusotella kumppaniasi vibraattorilla myös julkisilla paikoilla.

Tämä tuhti tappi sopii parhaiten astetta kokeneemmille anaalinautiskelijoille. Sen pituus on 11 cm ja halkaisija 3,8 cm leveimmillään. Kärkeä kohti kapeneva, silkkisen sileä silikonitappi sujahtaa paikoilleen tyydyttävän sujuvasti, kunhan muistat lisätä runsaasti vesipohjaista anaaliliukuvoidetta.

Tappi on roiskeenkestävä, joten puhdistat sen helposti vedellä ja miedolla saippualla tai antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä laatu ja toimii kuten pitääkin.
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on mukavan kokoinen, ei liian suuri, hyvä laatu ja hyvä akku, mutta se ehdottaa lataamista etukäteen, koska on suuri pettymys, kun se loppuu ennen kuin lopetat sen. Voidaan hyvin käyttää tavallisena pistokkeena. Erilaisia värähtelyjä on hyvä määrä, mutta niitä voisi aina olla enemmän. Ohjain kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jos sitä ei käytetä vähään aikaan akun säästämiseksi, mikä on hienoa. Äänitoiminto ei ole kovin herkkä äänelle, ja se vain kytkeytyy päälle, kun ääntä kuuluu. Sillä ei ole väliä kuinka kovaa puhut, en ole käyttänyt tätä toimintoa paljon.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Tyytyväinen tuotteeseen
Anonymous - 1. jan. 2022
Se voi olla hieman iso. Kestää hieman aikaa saada se paikalleen. Toimii erittäin hyvin paikallaan, voisi täristä hieman enemmän.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Vähän iso...
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on hieman iso jollekin, joka yrittää pelata anaalipeliä ensimmäistä kertaa, mutta muuten siinä on voimakkaita värähtelyjä ja se osuu kohdalleen. Jos olet kokeneempi anaalileikissä, tämä on hyvä vastine rahalle.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Erittäin mukava ja hieno värähtely
Anonymous - 13. mar. 2024
Luettuani useita arvosteluja ja etsittyäni sopivaa vibraattoria tyttöystävälleni päädyin ostamaan Whisperz Dirty Talk -vibraattorin. Se lähetettiin nopeasti ja asetettiin joulukuusen alle. Hän rakasti sitä! Se on tehty superhyvää materiaalia, joten se tuntuu sileältä ja pehmeältä pinnalta. Pistokkeen pää on hyvin pitkä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se yhtäkkiä katoaa kehossasi käytön aikana. Se on todella helppo puhdistaa ja siinä on hienoja asetuksia. Se on melko suuri, joten on hyvä idea käyttää anaalirentoutussuihketta ja asentaa pienempi pistoke ensin ennen Whisperzin asentamista. Kaiken kaikkiaan loistava tuote. Erittäin suositeltava!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful