Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Whisperz Dirty Talk Kiihotinkuula var 1

Whisperz Dirty Talk Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tuhmien puhuminen ei ole koskaan ollut näin kiihottavaa! Käytä ääntäsi ja kiusoittele kumppaniasi Whisperzin Dirty Talk ‑kiihotinkuulan avulla, jota voi ohjata kaukosäätimen mikrofonilla tai painikkeilla. Sen 7 tehokasta värinäasetusta ja 3 nopeutta pistävät hänet kiemurtelemaan nautinnosta kuiskaillessasi rakastavia sanoja.

Kuulan sisään asetettava pituus on 10 cm ja halkaisija leveimmillään 3,3 cm, joten se sujahtaa vaivattomasti paikoilleen vesipohjaisen liukuvoiteen saattelemana. Koska kaukosäätimen kantomatka on jopa 7,5 metriä, voitte aloittaa tuhman esileikin jo ennen kuin olette kotona, täysin huomaamattomasti ja salassa muilta.

Kiihota kumppaniasi orgasmiin asti joko ohjaamalla kuulan värinöitä kaukosäätimellä tai aktivoimalla ääneen reagoivan toiminnon, joka saa kuulan värisemään äänesi tahtiin. Tunnusta tuhmimmat salaisuutesi kaukosäätimen mikrofoniin, niin kumppanisi saa tuntea ne värinöinä sisimmässään. Ääniohjaus reagoi myös kovaääniseen musiikkiin, joten laita suosikkibiisisi soimaan ja anna kumppanisi nauttia kiihottavista rytmeistä.

Kiihotinkuula on valmistettu silkinpehmeästä silikonista. Se on roiskeenkestävä, joten voit ottaa sen mukaan suihkuun ja myös puhdistaminen sujuu helposti.

Vinkki! Vibraattoria voi käyttää myös klitoriksen kiihottamiseen ja se mahtuu täydellisesti sinun ja kumppanisi väliin yhdynnän aikana, kun kaipaatte väriseviä mausteita leikkeihinne.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful