TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Womanizer 2GO Klitorisstimulaattori var 1

Womanizer 2GO Klitorisstimulaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Aiemmat Womanizer-mallit ovat olleet orgasmintäyteisiä tuttavuuksia maailman naisille, ja nyt on saatavilla myös Womanizer 2GO, joka muistuttaa XXL-kokoista huulipunaa. Täydellinen käsilaukkuun!

Tämä upea klitorisstimulaattori hemmottelee klitoristasi koskettamatta sitä suoraan, sillä sen taustalta löytyy Womanizerin mullistava Pleasure Air Technology®, jonka rakastavat ilmavirrat hyväilevät kaikkein herkintä kohtaasi uskomattoman kiihottavasti.

Erityinen matkustukseen sopiva malli on aina valmiina yksityisiin nautintohetkiin tai annettavaksi kumppanisi käsiin, jotta hän voi saada sinut hekuman huipulle sen avulla. Aseta Womanizer 2GO klitoriksen päälle, nojaudu taaksepäin ja nauti, kerta toisensa jälkeen.

Ei huolta ylistimulaatiosta tai liian voimakkaan värinän aiheuttamasta väliaikaisesta tunnottomuudesta, sillä Womanizer 2GO stimuloi sinua tehokkaasti mutta epäsuorasti säilyttäen luonnollisen tuntoherkkyytesi vaikka käyttäisit sitä taas ja taas ja taas - niin kuin takuulla käytätkin.

Stimulaattorissa on kuusi kiihottavaa intensiteettiä. Se on hiljainen käytössä, ladattava ja vesitiivis. Kahden tunnin latauksella saat neljä tuntia silkkaa nautintoa keskitason stimulaatiolla.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful