TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas var 1

Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Xa Xa Xoom Playbunny Rabbit Värisevä Penisrengas on loistava lisä seksielämäänne, jos haluatte yhdynnästä entistä kiihottavampaa.

Penisrengas on ns. kaksoisrengas, jossa ideana on se, että pienempi rengas laitetaan peniksen ympärille aivan sen tyveen samalla kun isompi rengas asetetaan kivesten ympärille. Kaksoisrengas tarjoaa kookkaamman ja kestävämmän erektion.

Penisrenkaan yläosassa on paikka bullet-vibraattorille, joka värisee niin voimakkaasti, että värinä välittyy sekä penikselle että kiveksille renkaiden välityksellä. Se tuntuu todella kiihottavalta, ja vibraattorin viidestä värinätasosta löydätte takuulla teille parhaiten sopivan nopeuden.

Penisrenkaan päällä on pieni pupu, jonka korvat välittävät kiihottavaa värinää naisen klitorikselle yhdynnän aikana. Klitorisstimulaatio auttaa monia naisia saavuttamaan orgasmin.

Pienempi penisrengas on halkaisijaltaan n. 3 cm ja isompi n. 6 cm. Molemmat penisrenkaat ovat joustavia, joten ne sopivat useimmille miehille.

Bullet-vibraattori toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

Vinkki: Vibraattorin voi myös irrottaa penisrenkaasta, jolloin sitä voi käyttää esim. osana kiihottavaa esileikkiä, jossa kiihotatte sillä vartalon eri erogeenisia alueita.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful