TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
XouXou Cumshot Rabbit-vibraattori var 1

XouXou Cumshot Rabbit-vibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Tällä XouXoun leikkisällä pupuvibraattorilla on (kostea) yllätys sinua varten! Sen värisevän varren kärjessä komeilee luonnollinen terska, sen klitorispupulla on pehmeät, kiusoittelevat korvat ja kaiken hyvän lisäksi se myös ejakuloi!

Silikoninen varsi on tyvestä kiinteä ja pehmenee hieman kärkeä kohden. Voit ruuvata sen pohjasta auki ja lisätä onttoon kahvaan mitä vain haluamaasi nestettä. Lisää reippaasti vesipohjaista liukuvoidetta vibraattorin pintaan, ennen kuin liu'utat sen sisällesi.

Aktivoi varren ja pupun moottorit painamalla käynnistyspainiketta ja nauti 3 värinänopeudesta ja 9 rytmistä, joita vaihdat aaltokuvioisesta painikkeesta. Vibraattori muistaa, mitä asetusta käytit viimeksi. Kun lähestyt kliimaksia, pidä pisarakuvioista painiketta pohjassa ja vibraattori ejakuloi nesteen sisältään - aivan kuin aito asia.

Puhdista vesitiivis rabbit-vibraattori lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella. Lataa se mukana tulevalla USB-latausjohdolla ja säilytä huomaamattomassa säilytyspussissa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful