TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
XouXou Kauko-ohjattava Värisevä E-Stim Anustappi var 1

XouXou Kauko-ohjattava Värisevä E-Stim Anustappi

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos ajatus hellän sähköstimulaation ja anaalisten ilojen yhdistelmästä kutkuttaa, XouXoulta löytyy anustappi juuri sinua varten. Kauko-ohjattavan ja stimuloivasti värisevän tapin molemmissa kyljissä on metalliset levyt, jotka antavat kihelmöiviä sähköimpulsseja.

Keskikokoinen tappi on mainio valinta sekä aloittelijoille että kokeneemmille anaalinautiskelijoille. Aktivoi anustappi pitämällä käynnistyspainiketta pohjassa kunnes siihen syttyy vilkkuva valo. Lisää reippaasti vesipohjaista anaaliliukuvoidetta, ennen kuin liu'utat tapin hitaasti sisällesi. Kun se on kunnolla paikoillaan, saat nauttia sen yhdestä värinänopeudesta ja 6 eri rytmistä, joita ohjaat kaukosäätimestä.

Kun olet valmis erilaisiin tuntemuksiin, aktivoi sähköilmpulssit kaukosäätimen salamakuvioisesta painikkeesta ja valitse kolmen eri intensiteetin väliltä. Huomaathan, että molempien metallilevyjen tulee olla kosketuksissa ihoon samanaikaisesti, jotta tunnet sähköiset pulssit.

Tappi on vesitiivis, joten puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella. Sekä tappi että kaukosäädin on ladattavia mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras seksilelu jonka olen koskaan ostanut
Värinät ovat voimakkaita ja E-stim tuntuu mahtavalta.Johannes - 9. nov. 2021

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful