TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
XouXou Kauko-ohjattava Värisevä E-Stim Kiihotinkuula var 1

XouXou Kauko-ohjattava Värisevä E-Stim Kiihotinkuula

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos sinua kiinnostaa hellä sähköstimulaatio ja tuhmat parileikit, XouXoulta löytyy jotain ihanaa juuri sinua varten. Tämän kauko-ohjattavan, värisevän kuulan sivuilla on metallilaatat, jotka tarjoavat kihelmöiviä sähköilmpulsseja. Käytä kuulaa omiin nautintoihisi tai luovuta kaukosäädin kumppanisi haltuun, kun kaipaat yllätyksellisyyttä leikkeihin.

Kiinteän kuulan pinta on samettisen pehmeä ja sen pohjassa on nyöri, josta sen saa helposti vedettyä ulos. Aktivoi kuulan moottori painamalla käynnistyspainiketta nyörin päässä kunnes siihen syttyy vilkkuva valo. Lisää vesipohjaista liukuvoidetta, ennen kuin asetat sen emättimeesi. Kun kuula on paikoillaan, sinä tai kumppanisi voitte ohjata 3 värinänopeutta ja 4 rytmiä kaukosäätimestä.

Kun haluat sähköistää tunnelmaa, aktivoi e-stim-toiminto kaukosäätimen painikkeesta, jossa on salamakuvio. Voit valita 3 eri intensiteetin väliltä. On hyvä huomata, että molempien metallilevyjen tulee olla kosketuksissa ihoon, jotta tunnet sähköimpulssit.

Kuula on vesitiivis, joten puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella. Sekä kuula että kaukosäädin on ladattavia mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful