TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
XouXou Työntyvä ja Värisevä Anustappi var 1

XouXou Työntyvä ja Värisevä Anustappi

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos harkitset seuraavaa askeltasi syvemmälle anaalinautintojen maailmaan, XouXou on valmistanut tämän jännittävän anustapin juuri sinua varten. Kapea tappi asettuu sisällesi helposti ja ohjaat sen stimuloivia työntöliikkeitä langattomalla kaukosäätimellä.

Tapin sisään asetettava pituus on 9,2 cm ja halkaisija leveimmillään 2,8 cm, joten se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Sen pitkänomainen alusta toimii stopperin tavoin ja välittää samalla värinöitä myös välilihan alueelle.

Aktivoi moottori ja lisää reippaasti vesipohjaista anaaliliukuvoidetta ennen kuin työnnät tapin hitaasti sisällesi. Kun se on paikoillaan, saat nauttia tarmokkaiden työntöliikkeiden yhteydessä myös 3 värinänopeudesta ja 9 rytmistä.

Pidä ohjat käsissäsi tai anna kaukosäädin kumppanillesi. Sen kantomatka on 5 m ja se toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen. Tappi puolestaan on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Pese vesitiivis tappi lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla hyvän hygienian varmistamiseksi. Saat mukana huomaamattoman säilytyspussin.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful