Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Xtreme Head Exciter Masturbaattori var 1

Xtreme Head Exciter Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Xtreme Head Exciter stimuloi terskaa todella tehokkaasti ja tarjoaa sitä kautta hieman erilaisen itsetyydytyskokemuksen. Anna sen tehdä työ puolestasi.

Xtreme Head Exciter on sylinterin muotoinen putki, jonka sisällä on nystyröity pehmeä holkki. Holkki on ilmava ja sylinteri varsin tilava, jotta holkin nystyrät pääsisivät oikeuksiinsa ja stimuloisivat sinua juuri oikealla tavalla.

Käytä Head Exciteria yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa, jotta saat nautinnollisemman ja luonnollisemman käyttökokemuksen. Kun käynnistät tuotteen, sylinterin sisäosa alkaa liikkua stimuloiden terskaa.

Head Exciter toimii kahdella ei nopeudella, joita voit säätää sylinterin sivusta. Sen sivussa on myös kädensija, jonka avulla saat tukevan otteen masturbaattorista.

Käytön jälkeen voit vetää holkin ulos sylinteristä ja puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Anna holkin kuivua kunnolla ennen kuin laitat sen takaisin sylinteriin.

Xtreme Head Exciter toimii 4 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Xtreme Head
Anonymous - 13. mar. 2024
Kovin suuri pettymys, luulin saavani mukavan paimennustunnin itseni kanssa..... Xtrem-pää on sekä kömpelö että hankala, ja saan stimuloitua vain peniksen ulko-osaa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful