Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
You2Toys Anal Angler Anaalisauva var 1

Yhteenveto

You2Toys Anal Angler Anaalisauva sopii erinomaisesti anaalistimulaatiosta kiinnostuneille.

Sauvan molempia päitä voi käyttää, joten voit valita haluamasi stimulaatiotyypin. Toinen pää on ohuempi ja sileä, ja sen päässä on halkaisijaltaan 2 cm:n kokoinen kuula. Toisessa päässä on rivi asteittain kasvavia kuulia, joiden avulla voit totutella täyttävämpään stimulaatioon. Kuulien halkaisija alkaa 2,5 cm:stä ja kasvaa 3,5 cm:iin.

Anal Angler on 25 cm pitkä ja se on valmistettu jämäkästä mutta joustavasta materiaalista, jonka avulla stimulaation kohdentaminen on helppoa.

Suosittelemme käyttämään silikonipohjaista liukuvoidetta anaalisauvan kanssa, sillä anus ei tuota liukastetta luonnostaan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ohut pää hyvä!
PFA - 16. nov. 2018
Ohut sileä pää uppoaa helpohkosti ja liukuu mukavasti koko pituudella. Paksumpaa kuulapäätä on helppo käyttää kahvana. Paksumpi pää ei tuntunut olevan itseäni varten, mutta ei tarvitsekaan. :)
OK, mutta ei mitään erikoista.
Anonymous - 6. may. 2016
Näyttää hauskalta! Hauska pitää kädessä. Positiivinen. Pehmeä mutta jäykkä. Hyvä jousto. Ponnahtaa mukavasti takaisin. Pinta antaa hyvän hallinnan tunteen jopa voitelun kanssa. Odotan innolla molempien päiden testaamista. Ei juuri lainkaan hajua. Hieman kemiallista hajua, jos pitää nenän melkein lähellä, mutta ei mitään ylivoimaista. Testauksen jälkeen sanoisin, että tuotteet ovat ok. Ei mitään ylivoimaisia tuloksia. Hieman kivulias pitää, kun voiteluaine liukuu alas. Ohut pää voi olla hieman liian voimakas, koska möykky on hieman pieni, joten siitä tulee hieman terävä kärki. karkea puoli taas oli itse asiassa melko hyvä käyttää, mutta jotain puuttui, jotta tunne olisi täydellinen. En ole ihan varma mitä. Mukava tuote. mahdollisesti parempi kumppanin kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä
Anonymous - 1. feb. 2020
Ainoa kritisoitava asia on materiaali, josta se on valmistettu, hanki tämä nykyaikaisessa sileässä silikonissa ja se on täydellinen lämmitykseen, helppo kääntää akselin kautta, kun se on sisällä. Voisi olla hieman isompi / enemmän palloja. Hyvä muoto, hyvä pitää kädessä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Paras ostos tähän mennessä
Anonymous - 13. mar. 2024
Soveltuu käytettäväksi käsin straponina / kaksoisdildona. Mukava, juuri oikean kokoinen ja hauska. Mukava sekä anaalisesti että vaginaalisesti. Paras ostos tähän mennessä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
6 tuhmaa palloa ;)
Anonymous - 13. mar. 2024
Mikä mahtava tuote! Olen käyttänyt sitä itsetyydytyksen aikana yhdessä vibraattorin kanssa klitoriksella. En ollut aiemmin kokeillut anaalisauvaa ja olin hyvin yllättynyt siitä, kuinka hyvältä tuntui vetää se ulos kliimaksin aikana. Materiaali on erittäin joustavaa ja kun siihen laitetaan voiteluainetta, siitä tulee erittäin sileä. Se on vain todella hyvä ja helppo käyttää :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Suuri anaali tuote.
Anonymous - 13. mar. 2024
Ihana tunne. Siinä on 2 käyttökelpoista päätä, joten vaihteluvaihtoehtoja on enemmän. Materiaali näyttää lasilta, mutta siinä on puolikova pinta, joka on itse asiassa melko joustava. Se voidaan helposti taivuttaa tai suoristaa. Olen kokeillut vain päätä, jossa on monia palloja, jotka kasvavat yhä suuremmiksi, kun ne työnnetään taakse. Ja mikä mahtava tunne tuntea, kun pallo toisensa jälkeen liukuu sisään. Sauvan jäljelle jäävää osaa käytetään kahvana, jolloin kaikki 6 palloa voidaan tuoda ylös ja tuntea ne todella kaukana takana.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ihana ja hyvä lämmittelyyn
Anonymous - 4. aug. 2018
Ostin tämän, enkä ole katunut sitä. Olen uusi anaalileikki ja ajattelin, että se olisi hyvä alku. Se on poikkeuksellinen lämmittelyyn, jos haluat kokeilla suurempaa pistoketta tai dildoa. Se yltää pitkälle ylöspäin ja sitä on helppo käsitellä, jos haluat harjoitella eturauhasen hieromista tai vain saada hieman nautintoa, kun tulet Materiaali on kiinteää mutta silti joustavaa, joten se ei tunnu jäykältä luudanvarresta, jonka työnnät sisääsi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Se on niin röyhkeä
Anonymous - 3. apr. 2019
Rakastan sitä! Tuntuu todella intensiiviseltä työntää pallot kokonaan sisään, mutta myös vetää ne taas ulos. Koko antaa hienon tunteen täyttymisestä ilman, että se sattuu.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

You2Toys Anal Angler Anaalisauva

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful