TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
You2Toys Ball of Lust Vibraattori var 1

You2Toys Ball of Lust Vibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

You2Toys Ball of Lust Vibraattori tarjoaa nautinnollista stimulaatiota, joka muistuttaa suuseksiä.

Ball of Lust on hoikka ja huomaamattomaksi muotoiltu vibraattori, joka mahtuu näppärästi käsilaukkuun mukaan. Vibraattorin värinä on varsin tehokasta ilman että se tuntuu liian intensiiviseltä, joten se sopii hyvin käyttäjille, jotka nauttivat kevyemmästä stimulaatiosta.

Vibraattorin kärjessä on pieni metallinen hierontakuula, joka pyörii kuljettaessasi sitä ihollasi. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta liukuvoidetta, jolloin sen stimulaatio tuntuu erehdyttävästi suuseksiltä.

Voit käyttää Ball of Lust -vibraattoria kiihottaviin lämpötilaleikkeihin viilentämällä tai lämmittämällä kuulaa vesihauteessa ennen käyttöä. Kokeile lämpötilaa kuitenkin esim. käsivarren iholle ennen kuin viet vibraattorin intiimialueille.

Ball of Lust on jälleen uusi bestselleri saksalaiselta You2Toys -valmistajalta, ja tanskalainen seksilelubloggaaja JoanB.dk valitsi sen testivoittajaksi vertaillessaan edullisia suuseksisimulaattoreita.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
No hei sinä!
Tämä pieni vibraattori on erittäin hauska! Se ei ole kovin iso ja voi olla hieman vaikeaa pitää siitä kunnolla kiinni, kun siinä on liukuvoidetta, mutta mielest... Lue lisää
S S - 18. oct. 2014

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful