Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
You2Toys Black Hour Penisrengas Anaalistimulaattorilla var 1

You2Toys Black Hour Penisrengas Anaalistimulaattorilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

You2Toys Black Hour Penisrengas Anaalistimulaattorilla tarjoaa kiihottavaa stimulaatiota teille molemmille.

Itse penisrengas puristaa peniksen juuressa saaden aikaan kookkaamman ja kestävämmän erektion. Irrotettava minivibraattori saa aikaan kiihottavaa värinää, joka välittyy välilihan alueelle, penisrenkaalle sekä anaalistimulaattoriin. Anaalistimulaattoria voi käyttää joko penisrenkaan käyttäjä itse, tai sen voi kääntää, jolloin se ilahduttaa vastaanottavaa osapuolta.

Penisrengas Anaalistimulaattorilla on kokonaisuudessaan 26 cm pitkä. Penisrenkaan halkaisija on 3,5 cm. Anaalistimulaattorin kuulat ovat erikokoisia ja niiden halkaisija vaihtelee välillä 2,5-3,5 cm.

Black Hour Penisrengas Anaalistimulaattorilla on valmistettu joustavasta silikonista. Mukana tuleva minivibraattori puolestaan on valmistettu ABS-muovista. Tämä tuote on siten täysin ftalaatiton.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta anaalistimulaattorin kanssa, sillä anus ei tuota liukastetta luonnostaan.

Käytön jälkeen seksilelun voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Huomioithan, että vibraattori toimii 3 x AG13-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hauska pieni avaruus sauva avaruus sauva
Anonymous - 13. mar. 2024
Vaihtoehto "strap-onille", jolla hänet voidaan ottaa molempiin aukkoihin samanaikaisesti. Samalla pieni vibraattori voi lähettää värinöitä lelun läpi. Hyvälaatuista silikonia ja on erittäin helppokäyttöinen. Sopii täydellisesti keskikokoiseen penikseen. Olemme käyttäneet sitä penisrenkaana miehelle ja anaalitankona tytölle. Värähtelyt tuntuvat voimakkaammin miehen peniksen juuressa kuin tyttö tuntee ne, joten miehet ovat enemmän stimuloituneita. Aivan kuin penisrenkaan ja anaalisauvan välinen rako olisi liian joustava, jotta anaalisauva pääsisi oikeasti oikeuksiinsa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful