TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
You2Toys Rotator Pyörivä Masturbaattori var 1

You2Toys Rotator Pyörivä Masturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

You2Toys Rotator Pyörivä Masturbaattori on maskuliinisesti muotoiltu itsetyydytin, joka tarjoaa nautintoa huipputyylikkäällä muotoilulla. Sinun tarvitsee vain rentoutua ja antaa sen hoitaa loput.

Kuoren sisällä on pehmeä, nystyröity holkki, joka hieroutuu penistäsi vasten pyöriessään laitteen sisällä. Voit valita kevyestä stimulaatiosta aina varsin intensiiviseen pyörimisliikkeeseen. Masturbaattorissa on seitsemän pyörimisnopeutta, jotka vastaavat eri värejä tuotteen on/off-painikkeessa. Vaihdat asetuksia helposti painamalla ainokaisesta painikkeesta.

Rotator-masturbaattorin ergonomisesti muotoiltu kuori on pituudeltaan 28 cm. Sen sisähalkaisija on 4 cm ja syvyydeltään se on 11 cm, joten se sopii useimmille miehille.

Sisäholkki on ftalaatiton ja se on helppo irrottaa puhdistusta varten. Masturbaattori toimii 4 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tukholma
Tenga black on omaksi parhaakseen mielestäni liian stimuloiva. Se on myös melko tiukka, jota kannattaa ajatella. Puhdistus on kuitenkin hyvin yksinkertaista ja ... Lue lisää
Sal - 28. nov. 2020

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful