TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Zalo Queen PulseWave 2-in-1 Sovelluksella Ohjattava Vibraattori var 1

Zalo Queen PulseWave 2-in-1 Sovelluksella Ohjattava Vibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Haluatko nauttia intensiivisistä, räjähtävistä G-pisteorgasmeista? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua sovelluksella ohjattavaan Zalo Queen PulseWave 2-in-1 Vibraattoriin.

Tämä ylellinen vibraattori stimuloi tuntoherkkää G-pistettäsi innovatiivisella PulseWave-teknologialla. Anna sen kaartuvan varren hyväillä sinua sisäisesti 8 sykkivällä pulsaatiotasolla.

Zalo Queen tarjoaa käyttöösi myös 8 nautinnollista värinäasetusta sekä lämmitystoiminnon, joka vie stimulaation aivan uusiin ulottuvuuksiin. Kaikkia kolmea toimintoa voi käyttää yhdessä tai erikseen.

Leiki asetuksilla käyttämällä varressa olevia painikkeita tai Zalo Remote -sovellusta, jonka voi ladata sekä iOS:lle että Androidille.

Lisäksi saat holkin, jonka voi asettaa Zalo Queenin varren päälle, jolloin se muuttaa kuningattaresi tehokkaaksi klitoriskiihottimeksi. Anna suuttimen ympäröidä klitoriksesi tai kokeile sitä tuntoherkille nänneillesi.

Vuonna 2018 tämä TV:stäkin tuttu vibraattori voitti Xbiz Awards -palkinnon kategoriassa "Luxury Pleasure Product of the Year 2018". 

HUOM! Tämän tyyppiset klitoriskiihottimet eivät sovellu käytettäväksi vartalon alueille, joissa on lävistyksiä. Suosittelemme sen sijaan käyttämään vibraattoria, kun kaipaat orgasmintäyteisiä seikkailuja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras kokeilemani
Sain tämän ihanan g-pisteen vibraattorin mieheltäni. Ja mikä lahja Se testattiin samana iltana ja minusta tuli niin kiihottunut ja himokas, että sain useita v... Lue lisää
E.B - 10. aug. 2019
Toimii yli odotusten
Ostin tämän vaimolleni lahjaksi. Hän testasi sitä myöhemmin ja sai voimakkaita orgasmeja, ja oli kiihottunut useita tunteja sen jälkeen Hänen ja minun suureks... Lue lisää
Spinner - 5. aug. 2019

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful