Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Zalo Queen PulseWave 2-in-1 Sovelluksella Ohjattava Vibraattori var 1

Zalo Queen PulseWave 2-in-1 Sovelluksella Ohjattava Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Haluatko nauttia intensiivisistä, räjähtävistä G-pisteorgasmeista? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua sovelluksella ohjattavaan Zalo Queen PulseWave 2-in-1 Vibraattoriin.

Tämä ylellinen vibraattori stimuloi tuntoherkkää G-pistettäsi innovatiivisella PulseWave-teknologialla. Anna sen kaartuvan varren hyväillä sinua sisäisesti 8 sykkivällä pulsaatiotasolla.

Zalo Queen tarjoaa käyttöösi myös 8 nautinnollista värinäasetusta sekä lämmitystoiminnon, joka vie stimulaation aivan uusiin ulottuvuuksiin. Kaikkia kolmea toimintoa voi käyttää yhdessä tai erikseen.

Leiki asetuksilla käyttämällä varressa olevia painikkeita tai Zalo Remote -sovellusta, jonka voi ladata sekä iOS:lle että Androidille.

Lisäksi saat holkin, jonka voi asettaa Zalo Queenin varren päälle, jolloin se muuttaa kuningattaresi tehokkaaksi klitoriskiihottimeksi. Anna suuttimen ympäröidä klitoriksesi tai kokeile sitä tuntoherkille nänneillesi.

Vuonna 2018 tämä TV:stäkin tuttu vibraattori voitti Xbiz Awards -palkinnon kategoriassa "Luxury Pleasure Product of the Year 2018". 

HUOM! Tämän tyyppiset klitoriskiihottimet eivät sovellu käytettäväksi vartalon alueille, joissa on lävistyksiä. Suosittelemme sen sijaan käyttämään vibraattoria, kun kaipaat orgasmintäyteisiä seikkailuja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras kokeilemani
E.B - 10. aug. 2019
Sain tämän ihanan g-pisteen vibraattorin mieheltäni. Ja mikä lahja Se testattiin samana iltana ja minusta tuli niin kiihottunut ja himokas, että sain useita voimakkaita orgasmeja minun ja mieheni suureksi nautinnoksi. Seuraavana aamuna olin vielä niin himokas, että minun piti käyttää sitä uudelleen Myöhemmin se on ollut käytössä useita kertoja viikossa ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja lakanat märkiä Joten tytöt älkää epäröi ostaa tätä erinomaista tuotetta
0
Toimii yli odotusten
Spinner - 5. aug. 2019
Ostin tämän vaimolleni lahjaksi. Hän testasi sitä myöhemmin ja sai voimakkaita orgasmeja, ja oli kiihottunut useita tunteja sen jälkeen Hänen ja minun suureksi nautinnoksi
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful