Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Zero Tolerance Perfect Stroke Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Amerikkalainen Zero Tolerance Perfect Stroke Masturbaattori tarjoaa räjähtävän kliimaksin riippumatta siitä onko peniksesi erektiossa vai lepoasennossa. 

Tämä upea itsetyydytysväline sisältää pehmeän holkin, joka on muotoiltu emättimen muotoiseksi. Se imee sinut halukkaasti sisälleen, kun puristelet holkkia ympäröivää mustaa kuorta kevyesti pumppaavin liikkein. Holkin sisälle muodostuva alipaine imee sinut sisään pikkuhiljaa painelun tahtiin.

Saavutettuasi halutun syvyyden ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin liikuttaa masturbaattoria edestakaisin peniksesi päällä, jolloin sen nystyröity sisärakenne kiihottaa peniksesi vartta kunnes saavutat orgasmin.

Holkki on valmistettu pehmeästä TPR-materiaalista, joka tuntuu todella aidonkaltaiselta. Holkki on joustava, joten se sopii useimmille miehille.

Masturbaattorin mukana saat tyylikkään ja huomiota herättämättömän metallirasian säilytystä varten. Lisäksi hintaan kuuluu elokuva (ladattava) sekä liukuvoidenäyte.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Zero Tolerance Perfect Stroke Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful