TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Zeus Arcana Electro Vibe Wand var 1

Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Zeus Arcana Electro Vibe Wand tarjoaa sinulle mahdollisuuden hemmotella itseäsi kiihottavalla sähköstimulaatiolla. Zeus Arcana stimuloi sinua sekä sähköimpulsseilla että tehokkaalla värinällä.

Zeus Arcanan pää on pehmeä ja joustava, joten se mukautuu miellyttävästi vartalosi muotoihin. Hieromasauvassa on viisi erilaista värinäohjelmaa ja viisi voimakasta sähköimpulssitasoa, joita voit käyttää yhdessä tai erikseen. Näin ollen voit käyttää sauvaa juuri haluamallasi tavalla.

Hieromasauvan kyljessä on booster-painike, jonka avulla voit luoda oman, sykkivän sähköohjelmasi. Painele vain painiketta haluamassasi rytmissä.

Näin käytät Zeus Arcana Electro Vibe Wand -sauvaa: 1. Kytke Zeus Arcana verkkovirtaan mukana tulevalla adapterilla.

2. Käynnistä sauva, valitse haluamasi intensiteetti ja värinäohjelma ja nauti sen ainutlaatuisesta stimulaatiosta. Suosittelemme käyttämään sauvan kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Sähköimpulssit jakautuvat koko laitteen koskettamalle alueelle, joten stimulaatio tuntuu erilaiselta riippuen kontaktipinnan koosta. Esim. sormenpäissä stimulaatio tuntuu voimakkaammalta kuin jos käytät laitetta koko kämmeneesi.

3. Käytön jälkeen irrota Zeus Arcana pistorasiasta ja puhdista sen pää varovasti. Huomioithan, ettei sauva ole vesitiivis, joten puhdistat sen helpoiten kostealla kankaalla.

Huom. Jopa alhaisimmalla tehotasollaan Zeus Arcanan sähköstimulaatio on varsin voimakasta, joten suosittelemme sitä käyttäjille, joilla on jo ennestään kokemusta sähköstimulaatiosta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
yllättävä
Tuote yllätti minut hienosti, joten sitä tullaan käyttämään paljonMr Nice - 16. oct. 2020
Electro
Tämä sauva ei ole aloittelijoille .... Vibraattoriosa on ok ja sokkiosa on aivan LIIKAA ja vain ensimmäisellä asetuksella heh hehmaka6666 - 1. jan. 2018
Aivan mahtava
Kumppanini on erittäin tyytyväinen siihen.Alexander - 2. jul. 2021

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful