PA-5000 Siveysvyö Prinssi Albert -Lävistetyille

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • PA-5000 Siveysvyö Prinssi Albert -Lävistetyille
 • PA-5000

PA-5000 Siveysvyö Prinssi Albert -Lävistetyille

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

79,90 €

39,90 €

  Kuvaus

  PA-5000 on upea siveysvyö miehille, joilla on Prinssi Albert -lävistys. Nyt voit käyttää siveysvyötä, joka toimii osana lävistystä. PA-5000 on huomaamaton vaatteiden alla ja sitä on miellyttävä käyttää. Se on muotoilultaan niin tyylikäs, että se sopii vaikka vartalon koristeeksi, mutta samalla se tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen erektion kieltämiseen. 

  Häkissä on sisäänrakennettu lukko, ja sitä saa kolmessa koossa, joista pienimmän (S) halkaisija on 2,54 cm, keskikokoisen (M) 2,86 cm ja suurimman (L) 3,18 cm. PA-5000:n mukana tulee häkin lisäksi nahkainen nauha, kaksi avainta, musta huomaamattomaksi suunniteltu vetoketjullinen säilytyslaukku ja yhdeksän koukkua Prinssi Albert -lävistykseen. Koukut ovat erikokoisia ja ‑paksuisia, ja löydät niistä varmasti omaan lävistykseesi sopivan. 

  Oikean koon valitseminen onnistuu mittaamalla lepoasennossa olevan peniksen varren halkaisijan. Vedä penistä ulospäin mitatessa, ja lisää mittaan 0,32 cm hygieniasyistä.

  Käyttöohjeet:

  Sido nahkanaru Prinssi Albert -lävistykseesi ja vie narun pää häkin läpi, jotta voit käyttää sitä ohjaamaan penistä. (Vaihtoehtoisesti voit ottaa lävistyksen pois ja sitoa narun peniksen varteen terskan juureen.) Sivele penikseen hieman liukuvoidetta, jotta se liukuu helpommin häkin läpi. Varmista, että terska on kokonaan häkin ulkopuolella, ja vedä esinahka sileäksi. 

  Irrota Prinssi Albert -lävistyksesi jos et ole vielä ottanut sitä pois. Laita sen tilalle sopivin mukana tulevista koukuista. Käännä häkkiä niin, että saat lukittua koukun paikalleen siinä olevalla lukitusmekanismilla.

  Jos haluat pidentää häkkiä sen mukana tulevalla jatkokappaleella, voit liittää sen kiinni kahdella 1,5 cm:n pituisella vedenkestävällä teipillä siten, että teipit tulevat molemmin puolin häkkiä. Teipit on vaihdettava viikon välein, mutta jos haluat pysyvämmän ratkaisun, voit myös liimata jatkokappaleen paikalleen muutamalla tipalla liimaa. Muista antaa liiman kuivua täysin ennen kuin otat häkin käyttöön.

  Tiedot

  MATERIAALI: Muovi (lääketieteellinen polykarbonaatti).
  HALKAISIJA: Pieni 2,54 cm, keskikokoinen 2,86 cm, suuri 3,18 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: PA-5000 Siveysvyö Prinssi Albert -Lävistetyille

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *