365 päivän rajoitettu palautusoikeus

Kuluttajana sinulla on 14 päivän peruutusoikeus ostaessasi tuotteita verkkokaupasta. Sinful tarjoaa sinulle peräti 365 päivän rajoitetun palautusoikeuden*.

365 päivän rajoitettu palautusoikeus

Meiltä tilatessasi sinulla on mahdollisuus palauttaa tilaamasi tuotteet 365 päivän sisällä niiden vastaanottamisesta. Palautuksiin pätee rajoitettu palautusoikeus*. Tämä tarkoittaa sitä, että voit palauttaa meiltä tilaamasi avaamattoman tuotteen, kunhan se vastaa laadultaan, määrältään ja kunnoltaan vastaanottamaasi tuotetta. Näin ollen mm. syötävät tuotteet, liukuvoiteet, paristot, jne. palautetaan avaamattomina ennen niiden parasta ennen ‑päivää.

Lisäksi tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin vastaanottohetkellä. Alkuperäinen tuotepakkaus tulee palauttaa vahingoittumattomana.

*Hygieniasyistä johtuen intiimikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden palautusoikeus raukeaa silloin, kun tuotepakkaus avataan. Toisin sanoen palautusoikeutta ei voi käyttää, mikäli hygienia- tai terveyssyistä intiimikäyttöön tarkoitetun tuotteen mahdollinen sinetti tai suojamuovi on rikottu. Jos tuotetta ei ole tarkoitettu intiimikäyttöön, voit avata tuotepakkauksen, kunhan voit palauttaa sen sisältöineen samassa kunnossa kuin vastaanotit sen. Palautusoikeus raukeaa myös mikäli olet käyttänyt tuotetta pakkauksineen tavalla, joka selkeästi alentaa sen jälleenmyyntiarvoa. Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoistamme.

Palautettavan tuotteen kunto

Mikäli (muu kuin intiimikäyttöön tarkoitettu) tuote on avattu tai sitä on sovitettu muutoin kuin yllä kuvaillulla tavalla, käsittelemme sen käytettynä. Silloin palautuksesta hyvitettävä summa riippuu tuotteen jälleenmyyntiarvosta, eli ostosumma hyvitetään sinulle joko osittain tai ei lainkaan. Näin ollen esim. alusasuja voit ilman muuta sovittaa päällesi, kunhan palautettava tuote on samassa kunnossa kuin vastaanottaessasi sen ja pakattuna alkuperäiseen, vahingoittumattomaan tuotepakkaukseen.

Hyvitys käyttäessäsi 14 päivän peruutusoikeutta

Jos haluat käyttää 14 päivän peruutusoikeuttasi, voit jättää paketin noutamatta, mikäli tilasit noutopisteeseen. Silloin se palautuu meille automaattisesti ilman sinulle koituvia postituskuluja. 

Jos olet vastaanottanut tilauksen, tulee sinun palauttaa se meille viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Vastaat itse palautuksen postimaksusta.

Sinulla on oikeus saada rahasi takaisin mahdollisimman nopeasti ja viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet peruutetun tilauksen.

Hyvitys käyttäessäsi 365 päivän rajoitettua palautusoikeutta

Jos haluat käyttää Sinfulin tarjoamaa 365 päivän palautusoikeutta, tuotteen hinnan tai osan siitä palauttaminen tapahtuu sitten kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja varmistaneet, että sen kunto täyttää palautusedellytyksemme. Vastaat itse palautuksen postimaksusta.

Jos sinulla on kysyttävää, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.