PalmPower Mini Massage Wand

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

PalmPower Mini Massage Wand

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

79,90 €

  Kuvaus

  Pienikokoinen, tehokas Palm Power Massager on sukua huippusuosituille Magic Wandeille, jotka tunnetaan mm. Sinkkuelämää-sarjasta.

  Palm Power Massagerissa on pitkä johto ja sitä on todella helppo käsitellä: kytke vain pistoke pistorasiaan ja olet valmis kuumaan menoon. Vibraattorissa on portaaton värinänsäätö, joiden tehoa nostat pitämällä värinäpainiketta pohjassa.

  Nauti tehokkaasta värinästä intiimialueilla tai vaikka koko vartalolla.

  Sinful.fi:stä löydät myös lisäosia Palm Power Massager -sauvaan. Hierontapää on valmistettu pehmeästä silikonista ja voit vaihtaa sen tilalle erikseen hankittavan lisäosan (esim. G-pistestimulaatiota varten), jolloin pääset nauttimaan värinästä myös sisäisesti.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas muovi ja lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 19,5 cm.
  HALKAISIJA: 4 cm.
  VESITIIVIS: Ei.
  AKKU: Ladattava, kytketään pistorasiaan.
  VÄRINÄTASOT: Portaaton säätö.
  ÄÄNITASO: Keskimääräistä voimakkaampi.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Loistava loistava, loistava... ...kertakaikkiaan. Tämä on ilmeisesti Euroopan myydyin vibra, ja nyt kun olen koettanut sitä, en ihmettele miksi! <3

  Palm Power on pienempi ja sirompi kuin odotin - sanalla sanoen söpö - ja käsittämättömän voimakas, etenkin kokoonsa nähden. Joudun yleensä vääntämään normi-vibran säätimet heti kaakkoon jotta se tuntuisi missään, mutta tässä jo kolmas nopeustaso on melkein liikaa! Huh-huh.

  Äänitaso ei ollut ollenkaan niin paha kuin pelkäsin (edellinen vibrani oli aika äänekäs, joten siihen verrattuna tämä on melkein hiljainen). Ainoa huonohko puoli mitä keksin on tuo nopeudensäätö; siinä ei voi mennä alaspäin sulkematta laitetta ensin - mutta onneksi paluu halutulle tasolle käy melkein silmänräpäyksessä. Liukuva nopeudensääntö molempiin suuntiin olisi silti kiva!

  Aivan loistava laite kaiken kaikkiaan, antaa takuuvarman ja tajunnanräjäyttävän orgasmin joka kerta - melkein väkisin, vaikkei niin haluttaiskaan. :P Niin ja plussaa vielä irrotettavasta silikonipäästä; laite tosi helppo pitää puhtaana.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: PalmPower Mini Massage Wand

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *