Pasante King Size XXL Kondomit 12 kpl

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Pasante King Size XXL Kondomit 12 kpl

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

4,90 €

  Kuvaus

  Pasante King Size XXL Kondomit on suunniteltu miehille, joille Large-kokoiset kondomit ovat liian pieniä tai tiukkia. Oikean kokoinen kondomi pysyy hyvin paikallaan muttei purista, jolloin sitä ei juurikaan huomaa käytön aikana.

  Suosittelemme tarkistamaan, että King Size XL on oikea koko ennen tuotteen ostamista. Sen pituus on 200 mm, leveys 60 mm ja paksuus 0,065 mm.

  Kondomin pinta on sileä, ja se tuoksuu miedosti appelsiinille ja vaniljalle. Kaikki Pasanten kondomit on kevyesti liukastettu, mutta voit halutessasi lisätä hieman kondomeille sopivaa liukuvoidetta, jotta käyttökokemus on vielä luonnollisempi.

  Sisältää 12 kondomia.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lateksi.
  MÄÄRÄ: 12.
  TUOKSU: Neutraali, mieto appelsiini/vanilja.
  PINTA: Sileä.
  PITUUS: 200 mm.
  LEVEYS: 60 mm.
  PAKSUUS: 0,065 mm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  hyvä koko Dildojen koko vaatii ison kokoisia kondomeja. Toimii hyvin.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Normaalia parempi Tämä oli partnerin mielestä kokeilluista mukavin, epäilemättä liukkauden vuoksi. Luvattu tuoksu on mielestäni lähes olematon, mutta eipä ollut sitä normaalia kumin hajuakaan, eli siitä plussaa.

  Muut kokeilussa mukana olleet olivat Protex X-Large, Durex Erittäin Suuret, Durex XXL, Sultan XL ja Okamoto Mega Big Boy.

  Tämä on jo jonkun verran leveämpi kuin normaali kumi, ja kokeilluista levein eli rullaa hyvin päälle. Pakettien teksteistä riippumatta kaikki muut kokeillut olivat noin 57 milliä leveitä, tämä oli sen luvatut 60 mm. Vaikka tämä oli se levein niin ei ole kuitenkaan pisin, sen tittelin veivät Durexit.

  Yhdyin partnerini lisäksi myös hänen arvioonsa siitä, että tämä oli testatuista se mukavimman tuntuinen. Tosin vieläkin hiukan liian kapea, eli seuraavaksi testaukseen pääsee Pasanten Super King jolle luvataan 69 mm leveys. Jostain syystä tuossa välissä ei ole mitään normaalisti saatavilla olevaa kondomia eli kun se standardi on 53-55 mm, markkinamiehen puheissa kaikki XXL merkit ovat 57 mm eli vain pari milliä leveämpiä niin sitten yht'äkkiä pompataankin 60 mm Kingistä suoraan yhdeksän milliä leveämpään Super Kingiin.

  No onhan se testaus kuitenkin mukavaa puuhaa eli ei valiteta...
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Ei pilaa tunnelmaa Helppo laittaa päälle ja pois. Eikä tule perinteistä kumin hajua pilaamaan fiilistä. Siitä iso plussa.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Pasante King Size XXL Kondomit 12 kpl

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *